Bogdanović otkrio da li je Divac njemu i Bjelici naručio poklon iz Kine!

Predsednik Sakramenta ušao u Kuću Slavnih u Springfildu, ali je imao samo jednu želju za poklon od svojih igrača iz Kingsa

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: Telegraf

Novi član  Kuće slavnih u Springfildu postao je proslavljeni srpski košarkaš i generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac. On je tako postao četvrti predstavnih naše zemlje posle Bore Stankovića, Aleksandra Nikolića i Dražena Dalipagića.

Pošto se zahvalio svima koji su mu pomogli u karijeri, Divac je izrazio i posebnu želju za poklon koji treba da mu donesu Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, članovi Sakramenta.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

- Čuo sa Bogdanom i Bjelicom. Čestitali su mi ulazak u Kuću slavnih. Rekao sam im poklone ne primam. Samo zlato. Momci, donesite mi zlatnu medalju - rekao je Divac medijima.

Ipak, Bogdan  Bogdanović je potvrdio da se čuo sa svojim predsednikom, ali je skromno prokomentarisao želje Divca za poklonom.

- Čuli smo se i čestitali mu, a sad to za zlato što je rekao medijima... Ne verujemo medijima, hahaha - rekao je Bogdan.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action

(Specijalni izveštač Telegrafa sa Mundobasketa, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA