≫ 

Isključenje, tehnička i salva psovki Jokića: Nikola totalno podivljao posle odluke sudija (VIDEO)

Derbi sa Špancima ipak ne prolazi kako su svi u Srbiji očekivali

  • 33
Nikola Jokić Printscreen: Twitter/@JoelRushNBA

Košarkaška reprezentacija Srbije  igra meč za zaborav sa selekcijom Španije, u kojoj je u drugom poluvremenu uslabljena posle isključenja srpskog centra Nikole Jokića.

Derbi Grupe J u Vuhanu po mnogo čemu mogao bi da bude prekretnica kada je reč o nastupu naših košarkaša. Na pravu "tuču" Španije, loš šut celog tima i diskutabilne odluke sudija, nadovezala se i tehnička greška Nikoli Jokiću, a potom i isključenje.

Naime, pri rezultatu 51:39, sudija je umesto faula nad našim košarkašem dosudio "mrtvu" loptu. Upravo ova odluka, razbesnela je Jokića koji je morao da istrpi dodatne batine. Tako je potpuno pobesneo i salvom psovki "počastio" sudiju koji ga je momentalno isključio.

Bez Jokića meč se nastavlja, a prednost Španije već je prešla 20 poena razlike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    8. septembar 2019 | 16:53

    OCIGLEDAN faul je bio nas Jokicem! I to pred očima onog sudije Meksikanca!!!! Ejjjj! I covek dosudi mrtvu!!!! Bruka i sramota je bilo sudjenje na ovoj utakmici! Bruka! A još odavno pričam kako Jokić mora malo da spusti nos, iako ga mnogo volim i znam koliko znači ekipi, mnogo bi bolje bilo da je nekako iskluirao ovo i na terenu zapusio usta prljavim Špancima! Uprkos lošoj igri naših, ZNAM DA SMO JACI I OD SPANACA I OD SVIH! IDEMO NA ZLATO!

  • MilenaCG

    8. septembar 2019 | 16:16

    Kao dijete neko razmazeno, All-star igrac ali bez glave! Bogdan od kad ga je Dule pridavio tacno zna dokle smije da prica, ali prije svega miran, hladan kao led 💙

  • 123

    8. septembar 2019 | 16:04

    Jeste da oni igraju dobru odbranu, al ono je bio faul. Pa kakvo je ono lupanje po rukama, nema smisla, svako bi se iznervirao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA