≫ 

Evo kada Srbija igra četvrtfinale sa Argentinom: Tek sada počinje borba za medalju!

Odmoriće naši dva dana pred najvažniju utakmicu u Kini

  • 32

Nisu bili na nivou naši košarkaši protiv Španije, porazom su pali na drugo mesto grupe, a to znači sledeći scenario - daleko teži od onog kojem smo se nadali: četvrtfinale igramo protiv Argentine, a u eventualnom polufinalu nas najverovatnije čekaju Amerikanci.

Ali, otom-potom...

Srpski košarkaši se sada sele iz Vuhana u Donguan, gde će za dva dana igrati meč četvrtfinala protiv dosad neporažene Argentine.

Utakmica Argentina - Srbija igra se u utorak 10. septembra od 13 časova!

Podsećamo da su Gaučosi upisali petu uzastopnu pobedu protiv Poljske, i tako sebi obezbedili lidersku poziciju pred doigravanje, i Srbiju za rivala, a Poljake poslali na Špance.

Španci svoj meč četvrtfinala igraju u utorak protiv Poljske od 15 časova.

Preostala dva četvrtfinalna para biće poznata nakon mečeva poslednjeg kola u grupama L i K. Poznato je da iz grupe L dalje idu Australija i Francuska, koje će igrati za prvo mesto u grupi, dok je u grupi K sve otvoreno, ali se zna da će Amerikanci biti najverovatnije prvi, dok je Češka u prednosti nad Grcima, kojima treba pobeda od 12 razlike i pobeda Amerike nad Brazilom.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OVERRATED

    8. septembar 2019 | 17:06

    ako smatres da si najbolji kakve veze ima protiv koga igras

  • Cg

    8. septembar 2019 | 17:20

    Crnogorski komentator je sve rekao....Fenomenalni Bogdan Bogdanovic nije mogao sam protiv Spanije!!!!26 poena 11 skokova i 7 asistencija.Bio bi i tripl dabl da ga je samo jedan igrac ispratio...Pametnom dovoljno!!!!Nadam se da i protiv Argentine neces biti sam Pivski junace!Srbine!!!

  • Goran

    8. septembar 2019 | 16:54

    Djordjević nije veliki trener. Ovo su utakmice gde trener odlučuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA