≫ 

Jokićev brat poludeo zbog isključenja Nikole, krenuo na sudiju: 5 stvari koje niste videli na TV-u!

Sve ono što niste mogli da vidite u TV prenosu na meču Srbije i Španije

  • 31
Nemanja Jokić Foto: Telegraf

Košarkaši Srbije poraženi su od Španije u derbi meču grupe J, koji je odlučivao o prvom mestu i tome da li ekipa ide u Šangaj ili Donguan. Zbog poraza, naš tim se sada seli u Donguan na četvrtfinale sa Argentinom, koje je na programu u utorak od 13.00.

Bilo je mnogo zanimljivih stvari tokom samog meča, a momenat koji je obeležio utakmicu je isključenje Nikole Jokića, koji je opsovao sudiju posle dodeljene tehničke, nakon što se bunio što je suđena mrtva lopta, iako je evidentno bio fauliran.

To ste mogli da vidite na TV-u, ali ne i reakciju njegovog brata, koja je bila još burnija. To je jedna od pet stvari koje vam donosimo, a koje niste mogli da vidite na TV-u.

1. JOKIĆEV BRAT POLUDEO ZBOG ISKLJUČENJA NIKOLE, ZALETEO SE NA SUDIJE

Kada je isključen Nikola Jokić, i to zbog običnog prigovora sudiji, njegov brat Nemanja, koji ga prati u Kini je potpuno poludeo. Ustao je sa mesta i zaleteo se ka terenu vređajući sudije, ali su ga zasutavili na vreme da ne ispadne problem.

2. SEKSI ŠPANSKA NOVINARKA MAMILA UZDAHE

Možda je grčka noivinarka bila najseksi na Mundobasketu u gradu gde su igrali Grci, ali španska novinarka Marija je sigurno najlepša i najseksi na šampionatu.

Redovna je na takmičenjima u košarci jer radi za špansku nacionalnu televiziju. Uvek je na licu mesta i uključuje se u program uživo, a sigurno može da parira grčkoj novinarki... Ovoga puta je pred meč sa Srbijom rekla da će Španija pobediti, ali da se vidimo u finalu.

Neka joj se ostvari prognoza za finale.

3. POLICIJA NIJE DALA ŠPANSKIM NAVIJAČIMA OBUČENIM KAO TRANSVESTITI DA UĐU U PARTER

Nekoliko španskih navijača došlo je na utakmcu obučeni pomalo čudno. Maskirali su se u transvestite sa perikama u bojama i nekim suknjicama u boji. Policija prvo nije htela da ih pusti u parter, pa su prvu četvrtinu navijali sa tribina. Kasnije su nekako uspeli da se spuste.

4. NAVIJAČ SRBIJE SE SKINUO PORED DVE ŠPANKINJE

Navijač Srbije se toliko nervirao zbog loše igre naših momaka da je skinuo majicu i urlao iz sveg glasa, a bio je pored dve prelepe španske navijačice koje nije ni primetio.

5. KINESKINJA STAVILA BEBI SLUŠALICE NA UŠI

Kineskinja je dovela bebu od tri meseca na utakmicu, ali kako je bila velika buka, pogotovo za vreme himni, stavila je bebi slušalice.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Specijalni izveštač Telegrafa sa Mundiobasketa, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    9. septembar 2019 | 13:21

    Ja ne znam sta ovaj decko glumi?Pravi incidente po Americi,sad na Svetskom...Nije mu prvi put...Sramno ponasanje...

  • kosmos

    9. septembar 2019 | 16:04

    Indijanci sve, jokic je pokazao da je veliki!!!

  • Pera

    9. septembar 2019 | 13:01

    Kakva divljacka familija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA