≫ 

Svi su plakali, izvinjavamo se Srbiji, igrao sam sra**e: Emotivni Bjelica o Vasi i krahu u Kini!

Bilo je burno posle poraza od Argentine

Nemanja Bjelica, Saša Đorđević Foto: FIBA

Nemanja Bjelica bio je iskren posle poraza od Argentine u četvrtfinalu Mundobasketa.

Orlovi su potpuno nadigrani od latinoameričke selekcije, iako su bili u jednom trenutku prvi favoriti turnira.

-  Hteo bih mnogo toga da kažem, ali pokušaću da skratim. Težak poraz za naš tim. Hteo bih da se izvinim našem narodu koji je verovao u nas. Mi smo takođe verovali, imamo veoma dobar tim, ali znate kako je... Ovakav način turnira ne znači ništa. Možda smo bolji od Argentine, ali oni su nam pokazali i želeli su ovu pobedu više od nas u ovom momentu. Nismo bili spremni za ovu utakmicu, uzimamo kompletnu odgovornost - rekao je Bjelica.

- Jesmo tim, ali preuzimamo odgovornost. Mogu da kažem da sam igrao sr***e, kad smo videli kako slave... Svi su plakali, oni su zaslužili pobedu danas. Mi smo dobra grupa momaka. Nismo izgubili jer smo arogantni. Nismo bili spremni mentalno za ovaj meč. Mogu da pričam satima, ali ovaj poraz je veoma težak. Ubija nas. Dali smo mnogo u ovo leto, teško je, ali ovo je košarka.

Nije se Beli tu zaustavio.

- Takođe, najvažnija stvar, naš igrač je igrao, a izgubio je majku. Ima mnogo važnijih stvari od košarke. Mi smo dobri ljudi, sjajna grupa ljudi, hteli smo da pobedimo, ali pokušali smo da pobedimo na pogrešan način. Bili smo favoriti, ali posebno su četvrtfinala takva da morate da budete spremni. Možda je naša grupa bila prelaka. Nismo nikoga potcenili, imali smo loš dan i sada moramo da se pripremimo za druge utakmice. Došli smo ovde kao tim, možda, hteli smo ovo u pogrešnom smeru, neću reći zbog pritiska, jer znamo da se nosimo s njim. Ali nismo.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Jokićev brat poludeo zbog isključenja Nikole, hteo da uleti u teren

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J

    10. septembar 2019 | 18:19

    E ovako, "selektori", foteljasi i ostali: kada bi samo znali koliko je surov život jednog sportiste, kolika odricanja i rada i truda je potrebno da bi u ovom sportu bio dobar! Moj muž igra košarku, propustio je oba rodjenja svoje dece, njihove prve korake, kasice, korake, reči.....igrao je za mladje selekcije reprezentacije.....povredio se, zajmio je pare za operaciju, 6 meseci je bio skoro nepokretan.....tada nikoga nije bilo da navija za njega, do njegove porodice....dok je igrao za repku, utrkivali su se ko će da uzme dres, da ga pohvali i sl....eto, Vasi je umrla mama (žena koju je bilo čast poznavati, uvek nasmejana, pozitivna) i on nije bio sa svojom majkom da bi igrao za Srbiju!!!! Svako od ovih momaka je odbojio svoja 2 meseca života i posvetio Srbiji!!! Zar ne mislite da bi bilo bolje da su odmorili sa svojim porodicama posle napornih sezona!? Niko njih nije terao, al su ipak odlučili da to urade za Srbiju! A šta je Srbija njima dala?! LEKCIJE I LEKCIJE IZ KOŠARKE (idi kući, šutirao si 5/0 , sramota, bruka, ostavke, zašto si poveo ovoga i onoga a nisi onoga!), SPORTA U KOJIMA SU OVI POJEDINCI I TE KAKO DOBRI!!! Ljudi, manje hejta, vise razumevanja i POŠTOVANJA! OVI LJUDI VAMA NISTA NE DUGUJU!

  • Nk

    10. septembar 2019 | 15:54

    Sram te bilo!I tebe i Jokica i Gudurica!Ugledajte se na Bogdana kako se gine za dres sramotnici!!!

  • Dule

    10. septembar 2019 | 15:37

    A jeste se i digli bili braćo mila, kao da niko nezna košarku da igra osim nas. Čuj amerikanci gledaju naš trening i oduševljeni su. Babske priče....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA