Filipinci, dobro ste prošli: Srbija je Amere "ugazila" još gore u prvoj četvrtini! (FOTO)

Pljušte šale posle meča doigravanja za peto mesto

  • 8
Košarkaška reprezentacija Srbije, Košarkaška reprezentacija SAD Foto: fiba.basketball

Drim tim je poražen 94:89 od Srbije, ali je odigrao i jednu od najlošijih četvrtina u istoriji svoje reprezentacije na Mundobasketima, što je privuklo pažnju brojnih ljubitelja košarke.

Amerikanci su Orlovima ubacili sedam poena i primili 32 u prvih deset minuta, što je jednog navijača navelo da ih uporedi sa Filipincima.

Dok je Srbija "gazila" redom u prvoj fazi takmičenja sa 40 razlike u proseku, Filipini su poraženi 126:67, ali su u prvoj četvrtini dali Srbiji 13 poena, a primili 28. Zbog toga su krenula poređenja i da su Filipini bolji od SAD.

Košarkaši Sjedinjenih Država odigrali su loše prvenstvo i uprkos oslabljenom sastavu, jedan od favorita doživeo je dva poraza zaredom u procesu eliminacija, pa takmičenje završava i sa najgorim plasmanom od kada na FIBA takmičenja šalje NBA igrače.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action - Sale posle pobede: Želja i sportska dužnost je bila da reagujemo ovako

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Mld.

    12. septembar 2019 | 19:49

    Ne treba biti bezobrazan , a ni pristrasan. Trebamo biti realni i samokriticni ! Ovo je ipak neuspeh nase kosarke. Ne treba sada nikoga ni napadati, ali treba otvoreno reci da pojedini igraci ne mogu vise igrati za reprezentaciju. Treba se zahvaliti Bircevicu, Simonovicu, Raduljici i mozda Marjanovicu i Lucicu ! Oni definitivno nisu taj kvalitet, koji bi nam u svakoj utakmici donosio dovoljan broj poena sa klupe. Mozda treba da dodje i nov selektor, a odmah treba vratiti " telo " kosarkaski savet (sastojao se od nasih najboljih strucnjaka)- uopste ne znam zbog cega je savet i ukinut i koga je ukinuo ?! Mora se selektoru reci i da reprezentacija nije nicija privatna prcija, niti dedovina i reci mu, da za DOMOVINU moraju igrati najbolji igraci i ljudi. Namerno sam domovinu stavio velikim slovima, da bi svaki igrac ubuduce zna sta to znaci i za koga igra ! Voleo bih da objavite moj komentar. Pozz.

  • Dejan

    12. septembar 2019 | 18:44

    Uuu vau,drvena medalja za nas,i to kineska

  • Vv

    12. septembar 2019 | 18:42

    A sta bi sa druge cetvrtine..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA