≫ 

Bivši trener Zvezde doživeo moždani udar: Aleksandar Trifunović zadržan u bolnici!

Šok u košarkaškoj javnosti

  • 9

Proslavljeni srpski košarkaš i trener Igokee Aleksandar Trifunović (52) doživeo je moždani udar, prenose Večernje novosti.

Trener Igokee je moždani udar doživeo u ponedeljak u jutarnjim časovima, trenutno je u bolnici i pod nadzorom lekara, a detaljnije analize će pokazati koliko će morati da miruje.

U igračkoj karijeri, od 1986. d0 2001. godine, Trifunović je najveći trag ostavio u Crvenoj zvezdi, a branio je još boje Zadra, Frajburga, Šlonsk Vroclava i Beopetrola.

Ovog leta, uoči Mundobasketa, Trifunović je u Beogradu održao veliko predavanje na košarkaškoj klinici, a potom je u junu preuzeo Igokeu.

Trifunović je pre Igokee vodio Karšijaku Ješilgiresun, Astanu, Žalgiris, Lijetuvos Ritas, Spartak iz Sankt Peterburga, Panionios, a u tri navrata sedeo je i na klupi Crvene zvezde.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

VIDEO - Mark Gasol izjavom posle finala objasnio neuspeh Srbije!

Motorola baner Mundobasket NOVO

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velimir

    16. septembar 2019 | 16:39

    Iako sam navijač Partizana uvek sam poštovao tvoj trud i rad i kao igrača i kao trenera. G-dine Trifunoviću želim ti što brži oporavak.

  • Laki

    16. septembar 2019 | 17:05

    Još me boli ona tvoja trojka preko celog terena kada je Berić pre toga promašio dvokorak za titulu...to su bili derbiji! Izdrži legendo, pa nam se vrati zdrav, žele ti svi crno-beli!

  • Predrag

    16. septembar 2019 | 17:52

    Podrzka Trifi i Brz Oporavak! Drzi se Legendo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA