VUJOŠEVIĆ: Pominjanjem Partizana agenti dižu cenu igrača!

Trener crno-belih demantovao interesovanje za Džareda Kaningema i istakao da klub gleda da dovede bar još jednog igrača

  • 17
KK Partizan, trening, Duško Vujošević, Miša Tumbas Foto: Telegraf

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević oštro je demantovao navode novinara Dejvida Pika da je klub bio zainsteresovan za angažovanje američkog beka Džareda Kaningema.

- Apsolutna neistina kojom u javnosti pokušava da se stvori slika da je to kao naš neki poraz. A druge strane, agenti pokušavaju da pominjanjem Partizana podignu vrednost svojih igrača. Nedavno su mediji pisali da Dangubić nije došao zbog novca, što je takođe neistina, jer u priči sa njim nismo bili ni došli do faze o finansijama - rekao je trener Partizana.

On je istakao da klub gleda da dovede bar još jednog igrača.

- Videćemo da angažujemo bar još jednog igrača, pratimo situaciju na tržištu, ali ne možemo da reagujemo dok ne skinemo blokadu BAT. Partizan, formalno, duguje Klobučaru, ali nije moralno da potražuje toliki novac koji nije zaradio, već je ta suma proizvod prevare njegovog agenta - poručio je preko "Novosti" Vujošević.

Partizan je završio učešće na turniru u Monpeljeu, a u petak ga očekuje prvi meč u "Pioniru" sa Armanijem, koji je otvoren za publiku. Vujošević ju je pozvao da dođe u petak i podrži igrače.

- U goste nam dolazi italijanski prvak i jedan od najtrofejnijih tamošnjih klubova. Verujem da će publika doći u velikom broju da zajedno "otvorimo" sezonu. Kada već pominjem publiku, takođe verujem da će kupovinom sezonskih ulaznica pomoći klubu u teškoj finansijskoj situaciji, ali i da će biti podrška mladom timu koji će spreman dočekati sezonu. U trenutku kada je srpska nacionalna košarka ostvarila izvanredan uspeh na svetskom nivou, i kada se s razlogom poziva na vrednovanje tih rezultata, verujem da će se i višegodišnji uspesi Partizana poštovati - rekao je Duško Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne može da se dogovori sa sobom

    25. septembar 2014 | 00:47

    Pa čekaj,da li mediji pokušavaju da predstave kao još jedan poraz Partizana (čovek pati od paranoje) ili mendažeri dižu cenu NBA igraču pominjujući ime Partizana kako bi se sad otimali svi NBA klubovi za njega jer su čuli da ga Partizan želi? ''Nemam pojma šta je to Partizan i gde se to nalazi,molim vas ne širite dezinformacije'' Ovaj Vujošević je baš komedija.Ozbiljno boluje..

  • Niksa Milovic

    25. septembar 2014 | 09:45

    Pripadnici krda s druge strane brda opet glavni na vestima o Instituciji.

  • JOHN DOE

    25. septembar 2014 | 09:59

    A u pozadini njegov dečko Miša Tumbas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA