≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

MOLIMO NAVIJAČE DA NE TRESU KOŠ: Čuvena scena ponovo viđena u Železniku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato?

  • 13

Košarkaši Crvene zvezde imali su veliku podršku navijača u hali FMP-a u Železniku u "majstorici" za plasman u finale plej-ofa ABA lige. 

Poznato je koliko pristalice crveno-belih znače ekipi i sa koliko strasti bodre tim, ali je isto tako dobro poznato koliko mogu da naštete svom klubu nepromišljenim postupcima, kakvih je bilo i tokom duela protiv Podgoričana.

>>> Delije brutalno izvređale košarkaša Budućnosti

Naime, grupa navijača koja je bila smeštena iza jednog od koševa u jednom momentu je počela da trese konstrukciju iako je tim Dejana Radonjića u tom momentu imao ubedljivo vođstvo?!

Zvuči poznato?

Bila je to svojevrsna repriza incidenata koji su pratili meč Zvezde i Partizana pre nekoliko godina na istom mestu tokom finala plej-ofa domaće lige. Partizan je pobedio i osvojio titulu, ali je taj meč ostao upamćen po skandaloznom ponašanju navijača Zvezde koji su, pored svega što su priredili gostima, i drmali obe konstrukcije.

Sada, dogodila se identična scena, pa je zvanični spiker u hali morao da se oglasi i apeluje na navijače da "ne tresu koš".

Utakmica je ubrzo posle toga nastavljena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BSK 1911

    4. april 2017 | 21:21

    Uželeli se domaćeg terena.

  • Pop

    4. april 2017 | 21:28

    Ovo grobari da urade ispao bi skandal nevidjenih razmera . Saopstenje Covic , Terzic , Vucic... Ovako , to ispada simpaticno.

  • Vlajko

    4. april 2017 | 21:34

    Ovo drmanje je bilo omaž Partizanu! Železnik ceo je crveno beo! U finalu da ispijemo cedevitu:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA