≫ 

Štimac ode u studente: Upisao fakultet pred početak priprema za Eurobasket! (FOTO)

Srpski centar se pohvalio indeksom na Twitteru

  • 5

Nikad nije kasno da se studira, a to je potvrdio i centar košarkaške reprezentacije Vladimir Štimac(30) koji je upisao fakultet ovog leta.

>>> Prozvao je Štimca, a onda je pao tviteraški šamar reprezentativca Srbije! (FOTO)

Štimac se pohvalio svojim indeksom na Twiteru, ali nije želeo da otkrije koji fakultet je upisao. On je od završetka srednje škole konstantno u košarkaškim programima što u Srbiji što u inostranstvu, pa nije stigao da studira do sada. Ali, eto nikad nije kasno. U periodu kada je trebalo da upiše posle srednje škole igrao je u Litvaniji i Letoniji

Njega očekuju pripreme košarkaške reprezentacije za Eurobasket koje počinju u četvrtak 20. jula, a inače Štmac će morati da studira vanredno, s obzirom na to da će najverovatnije igrati u inostranstvu. Šta drugo reći nego svaka čast.

- Pored toga što sam vrhunski sportista, želeo bih da svoje obrazovanje dovedem na viši nivo i da se usavršavam, razvijam i ostvarim i na akademskom planu, jer do sada nisam imao vremena da se tome posvetim.

- Želeo bih da poručim mladim ljudima, pre svega sportistima, da za obrazovanje nikada nije kasno, i da ih pozovem da se usavršavaju i na tom planu - rekao je Štimac, a prenela je ova obrazovna ustanova.

Štimac je upisao studijski program Sportski trener na smeru košarka na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi na Banovom Brdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA