Bogdan nema broj u NBA, pa je pitao Stojakovića koliko košta da dres sa brojem 16 skinu sa svoda dvorane: Peđa mu je rekao cifru!

Zanimljiva anegdota srpskog reprezentativca posle predstavljanja u Sakramento Kingsima

  • 14

Bogdan Bogdanović, srpski reprezentativac i član Sakramento Kingsa, ispričao je za Sport klub zanimljivu anegdotu iz razgovor sa Peđom Stojakovićem, legendom kalifornijskog kluba, a sada jednim od funkcionera.

Pričali su o broju koji će Bogdan nositi u Kingsima, s obzirom da je broj 13 zauzet, pa je pala i šala.

- Šalili smo se oko broja 13. Meni to ne znači nešto posebno – u početku, još u Žitko basketu, to je bio jedan od dva slobodna broja i odabrao sam ga bezveze. Bio je slobodan i u Partizanu i u Feneru, pa reko‘ ‘ajde‘, nema nikakav poseban razlog, ali posle sam video da je Kobi bio 13. pik na draftu i vremenom sam to izmislio kao razlog“, smeje se Bogdan,

- Sada broj 13 nije slobodan i povodom toga je Peđa rekao da postoji tajno pravilo igrača po kojem možeš da ponudiš nekome lovu ili da mu pokloniš nešto skupoceno kako bi on tebi zauzvrat dao broj. To je Ajverson uradio u Evropi sa brojem 3, kupio je sat jednom od saigrača.

Foto: twitter.com

- Mene malo mrzi da se bavim time, nisam sujeveran i nije mi toliko bitno – Papajanis nosi 13, momak je tu već godinu dana, a i osećao bih se glupo i da zato dajem pare i ne bih voleo da tako nekome uzimam broj, ne bih voleo ni da ga meni tako uzmu, koji god da je.

- Pa sam se našalio s Peđom i pitao ga koliko košta 16 da se skine sa svodova dvorane, rekao mi je kroz smeh: ‘Nemaš ti te pare‘, posle je spomenuo osam miliona -. ispričao je Bogdanović.

Opšitniji intervju sa Bogdanom čitajte na Sport klubu.

(Telegraf.rs/Sport klub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA