≫ 

Teodosićev saigrač uhapšen zbog porodičnog nasilja: Tukao ženu i vukao je po stanu jer je tražila razvod

Vili Rid je u nevolji

  • 0

Američki košarkaš Vili Rid (27) priveden je u policiju posle prijave supruge da ju je tukao, prenose mediji u SAD.

Rid je ovog leta iz Majamija prešao u Kliperse našeg Miloša Teodosića, ali sem za minutažu, u narednom periodu čeka ga ozbiljna borba i da na sudu dokaže nevinost zbog porodičnog nasilja.

Prema svedočenju oštećenje, njegove supruge, Rid je "podivljao" kada mu je ona saopštila da želi razvod. Udario ju je po licu, a potom, dok je ležala na podu, vukao nekoliko metara po kući sve dok nisu pukle drške od torbe koju je ona u tom trenutku držala.

Pošto se pridigla i malo sabrala, krenula je da, sa dvojicom sinova, beži iz kuće.

U trenutku kad je izvodila mlađeg, Rid joj je prišao s leđa, uhvatio za zglob i zavrnuo ruku tako da se ona presamitila, ali je uspela da dohvati stakleni svećnjak i udari ga u glavu. Takođe, optužila ga je da joj je i pocepao majicu što je on potvrdio u policiji, ali ne i da je tukao.

Iz policije su potvrdili da Ridova supruga ima crvene tragove na levom zglobu ruke, desnoj nadlaktici, grudima i leđima.

Prvo pojavljivanje na sudu Rida očekuje u nedelju.

Inače, ovo nije prvi put da je optužen za nasilje prema slabijem polu. Pre šest godina, u vreme dok je bio na koležu, zajedno sa nekolicinom saigrača suspendovan je sa Univerziteta zbog seksualnog uznemiravanja jedne devojke.

Kasnije je pomilovan. Iste godine prijavio se za draft.

U karijeri je, pored Hita, igrao i za Bruklin kao i za nekolicinu razvojnih timova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA