≫ 

Sin Partizanove legende prekomandovan u "A" tim Reala!

Veliki dan u karijeri Maria Nakića

  • 8

Real Madrid je praktično oformio sastav za sledeću sezonu, stigli su Kozer, Kuzmić i Kampaco, gro ekipe iz prethodne sezone sa Ljuljom, Fernandesom, Dončićem, Renodlfom je sačuvan, a njima će se priključiti i tri nova imena - doduše iz juniorskog sastava.

Jedno se posebno izdvaja.

U pitanju je 16-godišnji Mario Nakić (16, 197), sin proslavljenog igrača Partizana Ive Nakića, člana čuvene "istanbulske" postave crno-belih i igrača sa tri titule prvaka Evrope (dve osvojio sa Cibonom).

Mario je krenuo očevim stopama, a poziv Pabla Lase na pripreme sa seniorima "Kraljevskog kluba" je samo potvrda da se radi o supertalentovanom košarkašu.

Uz Nakića, seniorima Reala priključeni su Usman Garuba (15, 204) i Šveđanin Malvin Pantzar (17, 190).

Na prvoj prozivci Lasa pojaviće se Džejsi Kerol, Rudi Fernandes, Džefri Tejlor, Trej Tompkins, Felipe Rejes, Gustavo Ajon i Santi Justa, uz pomenute "junoše", dok će se ostatak priključiti posle reprezentatoivnih obaveza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PUSTINjSKI ORAO.

    8. avgust 2017 | 20:10

    Pa nece sigurno covicev

  • Partizan Vokri Albanija

    8. avgust 2017 | 23:40

    Još jedan veliki Srbin MARIO,simbol crno belih košuljaša

  • Nebitno

    8. avgust 2017 | 22:47

    Da je nesto uradio za školu u 6. na gradskom osim sto je ispao u 1. kolu, talentovan igraca dve godine je vec u spaniji, da je ovde ostao sumnjam da bi nesto uradio jer je njegovo godiste Matija Guduric, koji razbija u zvezdi, ovako mozda bude nesto ali ce cekati koju godinu da zaigra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA