Feldin imao neprijatnosti zbog prelaska u Zvezdu: Grci moraju da shvate, ne mogu osećanja staviti ispred budućnosti!

Amerikanac se spremao za promenu sredine

  • 11

Veliko pojačanje Crvene zvezde Amerikanac Džejms Feldin izjavio je da je uzbuđen što je došao u Beograd i klub sa velikom istorijom i poručio da veruje da je napravio pravi potez u nastavku karijere.

- Uzbuđen sam što sam napravio veliki korak u mojoj karijeri. Dolazim u klub sa dugom istorijom i jedva čekam da zaigram. Igraću pred sjajnim navijačima i u vreloj atmosferi, što sam već iskusio u OAKA dvorani. Drago mi je što im priliku da vidim razliku između dve zemlje, Panatinaikosa i Zvezde, u lepom gradu - rekao je Feldin, a prenosi grčki Novasport.

Američki košarkaš dodao je da se pomalo osećao čudno što je prešao u Crvenu zvezdu.

- Mnogo sam poruka dobio na društvenim mrežama, bilo mi je i čudno kada sam sliku sa dresom Crvene zvezde stavio na Instagram. Sve je to deo posla, moraju da razumeju navijači Panatinaikosa kada dođem u Atinu. Odluku sam doneo zbog moje budućnosti. Ne mogu osećanja da stavim ispred moje budućnosti.

Feldin, koji je dve godine proveo u Panatinaikosu, naveo je da je razočaran svojim partijama u finišu prošle sezone.

- Imao sam neke loše igre, bilo je mnogo priča o meni, ali to nema nikakve veze sa predsednikom ili trenerom - rekao je Feldin, dodavši da nikada neće zaboraviti duplu krunu sa "zelenima" i to što je bio MVP finala Kupa Grčke.

Feldin, koji je nastupa za reprezentaciju Dominikanske Republike gde mu je majka rođena, potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i Jadrana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa Sabac

    9. avgust 2017 | 13:00

    Eto ko je drzavni projekat, Partizan nikada nije kupovao "gotove"igrace.

  • Bankomat

    9. avgust 2017 | 18:36

    Cij ovog - osecanja. Otkad se pare nazivaju osecanjima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA