≫ 

Partizan ne daje ni dinara za Aranitovića: Evo kako će Zvezda zaraditi 100.000 evra zbog odlaska mladog beka!

Crveno-beli istakli da će zaraditi novac od odlaska mladog beka, ali nisu nagovestili kako

  • 32

Vrelo leto uveliko traje, ali usijanja oko nove košarkaške sezone u našoj zemlji tek počinju. Zvezda je pustila mladog beka Aleksandra Aranitovića u Partizan čime su se obistinile šekulacije od pre mesec dana.

>>> Zvezda zaradila para za Aranitovića koliko i za Dženkinsa, pa isprozivala i igrača i Partizan u saopštenju!

Iako je predsednik Zvezde, Nebojša Čović rekao pre dve nedelje da može Aranitović da ode u Partizan u zamenu za Vanju Marinkovića, ipak je mladi bek otišao bez razmene igrača, koja nije ni bila realna.

Zvezda je istakla u svom saopštenju da je odlaskom Aranitovića prihodovala 100.000 evra, pa se odmah pomislilo da će Partizan platiti tu sumu crveno-belima.

- Kroz ovaj transfer KK Crvena zvezda mts će prihodovati 100 hiljada eura., što smatramo još jednim dobrim poslom za naš klub - naveli su crveno- beli na sajtu.

Ipak, Partizan je na svom sajtu istakao da mladi bek dolazi kao slobodan igrač posle raskida ugovora sa Zvezdom. Zato je ostala misterija kako će to Zvezda prihodovati toliko novca.

- U redove crno-belih, Aranitović dolazi kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa Crvenom zvezdom MTS - napominju crno-beli na svom sajtu.

Zapravo sve je jasno. Aranitović je imao važeći ugovor sa Zvezdom prema kojem mu za sledeću sezonu sleduje plata od 100.000 evra godišnje (10.000 evra mesečno)Odlaskom, Zvezda je uštedela ovaj novac i može ga uložiti u nekog drugog igrača.

Što je zapravo vrlo legitimno i dozvoljeno i smatra se zaradom, s obzirom da neće potrošiti na njega.

Foto: KK Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobro dosao

    9. avgust 2017 | 17:39

    Protiv drzavnog projekta neka obavezno obuce majicu kao i Sojke ..Stidim se svoje mladosti i dana provedenih u propalom drz projektu..partizan je zakon i institucija te ponos postenih srba a ne one krezave i musave srbije..dobro dosao momce

  • dragan

    9. avgust 2017 | 17:39

    Xaxxaxaxa...koji ste carevi..legitimna zarada...xaxxaxa

  • dragan

    9. avgust 2017 | 17:39

    Xaxxaxaxa...koji ste carevi..legitimna zarada...xaxxaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA