Novi udar za Partizan, stigla tužba Vujoševića!

Trofejni trener podneo tužbu za naplatu zaostalih plata

  • 78

Najtrofejniji trener Partizana, Duško Vujošević tužio je Partizan zbog neisplaćenih plata, prenosi Kurir.

>>> Titovom komandom je Dule Vujošević motivisao igrača BiH da bi ratovao na terenu! (VIDEO)

Vujošević je otišao iz klub još 2015. godine, crno-beli mu duguju novac.

- Kada su ovi ljudi u Partizanu u pitanju, moje strpljenje nije beskrajno. Ono je samo beskrajno iscrpljeno. Sramota je Partizana, što novac krvavo zarađen, treba da naplaćujem ovako - rekao je Vujošević na početku izjave za Kurir, a potom dodao:

- Radi se o novcu koje je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovirili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna.

- Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje - poručio je Dule Vujošević.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    11. avgust 2017 | 16:46

    Drugačije si savetovao svoje igrače koji su napuštali klub a bili u istoj situaciji kao i ti. Bili su izdajnici,nezahvalni,alavi,loši ljudi. Zaigrala mečka izdajnice nezahvalni.

  • Petar

    11. avgust 2017 | 17:02

    Casovi ljubavi -kome sada da prodajete maglu muceniciii? Maltretirajte-reketirajte sada Vladu, pricajte o Zvezdi kao drzavnom projektu i oni vam uplate zbog mira u kuci. A vi nastavite da se smejete kako ste ih odradili. Ooooooo dokle vise?

  • 1991

    11. avgust 2017 | 16:52

    Casovi ljubavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA