Kladionice drastično promenile kvotu da Srbija osvaja zlato posle informacije da Teo ne igra na Eurobasketu (FOTO)

Čim je objavljeno da kapiten Orlova neće nastupiti na prvenstvu Evrope

  • 16

Srbija će na predstojećem Eurobasketu biti značajno oslabljena jer će igrati bez svog lidera Miloša Teodosića. Kapiten Orlova zbog povrede neće moći da nastupi na prvenstvu Evrope u Turskoj, pa će Aleksandar Đorđević imati značajno oslabljen sastav, jer su povrede onemogućile još nekoliko igrača da nastupe, dok je Nikola Jokić unapred otkazao učešće ovog leta.

>>> Đorđević podsetio na jednu mnogo važnu činjenicu u vezi sa aktuelnim sastavom reprezentacije

Ipak, nijedna povreda ili otkazivanje nije tako drastično uticalo kao što je to informacija da Teodosić neće igrati. Srbija je i bez njega, tokom pripremnih utakmica igrala sjajno i beležila pobede, a poslednja u nizu bila je u Nemačkoj, gde su Orlovi demolirali Pancere sa više od 30 razlike.

Zbog toga se i Srbija od starta svrstavala među najveće favorite za osvajanje Eurobasketa ovog leta, prema mišljenju kladionica. U najužem krugu favorita bili su Španija, Srbija i Francuska. Crvena furija je odmah stavljena kao glavni favorit uz kvotu 2,5.

Kvota na Francuze bila je 4,5, dok je na Srbiju bila 5. Međutim, bukvalno preko noći, kada je objavljeno da Teodosić neće igrati, kvota na Srbiju je pala na 8, tako da je sada naša reprezentacija u krugu reprezentacija koje važe za favorite iz senke, gde su i Grčka sa kvotom 8,5, kao i Litvanija sa kvotom 9.

Nakon toga sledi domaćin Turska sa kvotom 13, a potom Hrvatska na koje je kvota da će osvojiti Eurobasket 15.

Pogledajte i kako izgledaju kvote svih ekipa:

Printskrin: sports.bwin.com

Iako je neigranje Teodosića nenadoknadiv gubitak za Srbiju, ono što navijače može da raduje jeste podatak da su Orlovi igrali sjajno na prijateljskim duelima u Beogradu i u Nemačkoj, gde takođe nije bilo Teodosića u igri.

Selektor Aleksandar Đorđević je najavio da se ambicije Srbije neće promeniti, iako neće moći da računa na kapitena ekipe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    21. avgust 2017 | 09:41

    I bez Tea mozemo do zlata . Ovi momci kidaju .

  • Mare

    21. avgust 2017 | 11:57

    Nedovic ce igrati.. imamo sanse ljudi, ovi momci su odlicni!

  • Op

    21. avgust 2017 | 12:01

    Meni se i ne gleda vise,nije samo nasa reprezentacija tako prosla,vecina repki je ostecena,NBA ce evropsko prvenstvo da pretvori jednog dana u polu amatersko takmicenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA