≫ 

OGLASIO SE TEODOSIĆ POSLE ODUSTAJANJA OD EUROBASKETA: Kratko je pomenuo i fizioterapeuta Klipersa

Kapiten Orlova istakao da mu je žao što neće biti u mogućnosti da pomogne reprezentativnim saigračima

  • 32

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić neće igrati na Eurobasketu zbog povrede, a on se tim povodom obratio javnosti i istakao da mu je veoma žao što neće biti u mogućnosti da pomogne svojim reprezentativnim kolegama u Turskoj.

>>> Kladionice drastično promenile kvotu da Srbija osvaja zlato posle informacije da Teo ne igra na Eurobasketu (FOTO)

- Bilo mi je izuzetno teško da presečem i donesem odluku o neigranju na Evropskom prvenstvu posle mnogo leta koje sam proveo u dresu Srbije. Nakon konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja kao i uvek, velika. Povreda lista je ipak komplikovanija nego što sam mislio. Verovao sam da ću moći iako su prognoze lekara bile drugačije - poručio je Teodosić.

Kapiten Orlova je objasnio i zašto je fizioterapeut Klipersa bio u Beogradu.

- Moram da kažem da je fizioterapeut iz Klipersa došao isključivo i samo da bi mi pomogao da se oporavim što pre i da zaigram na Evropskom. Nažalost i on je nakon snimaka i pregleda, kao i doktor, shvatio da neću moći i da će oporavak trajati duže od mojih očekivanja.

- U ovom trenutku je najvažnije da svi zajedno damo podršku momcima koji putuju u Istanbul i da se u javnost priča i piše samo o njima a ne o nama koji smo povređeni. Atmosfera je sjajna, kvalitet je uvek tu i nema razloga da im ne damo podršku, koju će oni sigurno opravdati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    21. avgust 2017 | 15:28

    Da li je moguce da ljudi "pljuju" po kapitenu reprezentacije, po coveku koji godinama nema godisnji odmor zbog reprezentacije, po coveku koji nam je doneo toliko srecnih momenata???!!! Teo zelim ti da ozdravis pa da nastavis da cepas mrezice i u klubu i reprezentaciji...i ne osvrci se na negativce, jer ti si idol, heroj, junak i pre svega KAPITEN mladih ne samo u Srbiji. Ziv bio TEO.

  • Anonim

    21. avgust 2017 | 15:50

    Ae bre...pusti nas tih prica....lajao si na kontu jokica pre nego sto si parafirao u nba,sad kad te docekalo isto sto i njega odjednom list...aj mi smo svi ograniceni i kao verujemo ti..postigao si cilj otisao u nba i to je to

  • Made in PRC

    21. avgust 2017 | 15:24

    Nesto mi cudno sa tim povredama. Ajde jedan i dva ali ceo tim......???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA