≫ 

Delije će se tek sada oduševiti: Pogledajte šta je Ročesti napisao o utakmici Zvezda - Olimpijakos u Areni (FOTO) (VIDEO)

Novi plejmejker crveno-belih ''flertovao'' je sa najvatrenijim pristalicama kluba još pre nekoliko meseci putem društvenih mreža

  • 7

Crvena zvezda je dovela prekaljenog plejmejkera Tejlora Ročestija za nastavak sklapanja tima za novu sezonu. Iskusni Amerikanac (32 godine, 185 cm) je prethodnih sezona pružao ozbiljne partije u Lokomotivi, Makabiju, Nižnjem... i s razlogom ga mnogi smatraju najvećim pojačanjem ekipe.

Dolazak Ročestija oduševio je navijače Zvezde, koji su mu poželeli dobrodošlicu na društvenim mrežama i forumima, a tek će se obradovati kada vide da je i nekoliko meseci pre dolaska u Zvezdu hvalio navijače i atmosferu koju prave.

Uz nekoliko smajlija pehara, podignutog palca i aplauza, ali i zabezeknutosti, samo je napisao - ''Zvezdina publika''. Bilo je to tokom utakmice sa Olimpijakosom 22. marta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DELIJA-POTURCENI ALAHOV KONJANIK

    9. septembar 2017 | 12:56

    Ma bravo!Bas smo odusevljeni.Kakav kralj.Znao sam da je citav zivot navijao za zvezdu.Dobro dosao delijo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA