≫ 

Bosanci pobesneli zbog Vujoševića u majici Srbije, Dule im odgovorio: Gluposti ne komentarišem!

Duško Vujošević ponovo je u žiži interesovanja

  • 23

Selektor košarkaške reprezentacije BiH, Duško Vujošević, govorio je o mnogim temama u intervjuu za sarajevsko "Oslobođenje".

Novinari ovog lista su podsetili Vujoševića na to da je nosio majicu sa grbom Srbije na seminaru Udruženja košarkaških trenera naše zemlje, što se mnogima nije svidelo u BiH.

– Pitali ste i za majicu koju sam nosio, a koju su mi neki zamerali – to je glupost koju ne želim mnogo da komentarišem. Prvo, u ovim gladnim godinama nisam se nikad najeo onoga što se ne jede. I ni u jednoj situaciji nisam čovek, koji kad se menja katanac, menja i glavu. Poznato je da sam ja neko ko nije nacionalista i ko ljude gleda ne po tome ko je šta, nego kakav je ko. I na seminaru koji je organizovala trenerska organizacija Srbije su nošene te majice, kao neka uniforma i ja sam je s ponosom nosio, jer sam član te organizacije - direktan je Vujošević.

Bilo je reči i o zdravstenom stanju.

– Što se tiče noge, ide ka veoma dobrom završetku, ka totalnom izlečenju.To nije izgledalo tako u Slovačkoj, jer jer krenula upala, nije se dobro dijagnosticirao razlog, kako je ona krenula, a razlog je bio udarac, koji se desio na poluvremenu utakmice sa Švedskom, gde sam od nervoze udario levom nogom u neki maserki sto i taj udarac je naišao na povišen šećer - objasnio je situaciju Duško Vujošević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorstak

    12. septembar 2017 | 21:05

    Skini tu majicu,ne zasluzujes je

  • Darko

    12. septembar 2017 | 20:56

    Čupa se na najjeftiniji način i mi sad treba da se oduševljavamo s njim.

  • ☆☆☆

    12. septembar 2017 | 22:37

    Vujoševiću uzalud ti te fore.Fleke nećeš oprati srpskom majicom.Neko te posavetovao da napraviš ovu scenu da bi oprao ono što si rekao o Srbima.Uzalud.Ne oblači više srpska obeležja,nemaš pravo da ih kaljaš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA