≫ 

Bogdan izazvao delirijum, Muta pokazao mišiće, Sale poručio: Ja sam sada najponosniji Srbin na svetu! (VIDEO)

Beograd je dočekao heroje iz Istanbula!

  • 22

Doputovali su u popodnevnim časovima košarkaši Srbije sa Eurobasketa u Turskoj, prštalo je od emocija još na konferenciji posle dolaska na aerodrom, zatim i na čuvenoj terasi.

Teško je bilo preboleti poraz od Slovenije kada smo bili tako blizu zlata i pored desetkovanog sastava, pa je zato na navijačima bilo da im vrate osmeh na dočeku, koji je zakazan za 19 časova ispred Skupštine grada.

>>>Pevali su pesmu uz koju retko ko ne zaplače: Pogledajte atmosferu među košarkašima u avionu po dolasku u Beograd (VIDEO)

>>>Bogdanove suze izazvale lavinu srceparajućih komentara: Veliki sam zvezdaš, nisam te voleo kad si nam punio koš, ali ti si dečko car! (VIDEO)

>>>Cela sala je aplaudirala Saletu Đorđeviću posle odgovora na pitanje da li je iskulirao Anu Brnabić (VIDEO)

Prvo su muzički program imali Amadeus Bend i THC, a onda dočekan stručni štab, pre svih Muta Nikolić uz ovacije pošto je pokazivao bicepse. Pozdravljeni su i ostali, ne manje važni članovi ekipe, uz najveće ovacije za reprezentativce pred oko 20.000 ljudi.

Nažalost, samo Stefan Birčević nije mogao da dođe na balkon, zbog klupskih obaveza u KK Istanbul u koji je nedavno prešao.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Pozdrav Beograde i Srbijo. Hvala na podršci, vetar u leđa smo imali, hvala momci, 12 predivnih momaka je iza mene. To je 12 legendi srpskog srpske i svetske košarke. Medalje sve govore, zaslužili su ih potpuno i neizmerno im hvala. Hvala svima vama, ja sam najponosniji Srbin na svetu sada. Ovi momci me čine ponosnim i presrećnim - poručio je Đorđević sa balkona i izazvao duge ovacije.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Obećavam vam, a to je izašlo iz usta još nekih, za četiri godine se opet vidimo posle novog Eurobasketa na ovom balkonu!

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Došao je red i na kapitena Milana Mačvana da se oglasi.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Hvala mnogo na dočeku, osetili smo energiju i hvala u ime saigrača i štaba.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Nije moglo da prođe bez Bogdanove izjave, zaorio se uzvik "MVP".

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Dobro veče ljudi, dobro veče Beograde, dobro veče Srbijo. Hvala, ne znam šta bih rekao sem da se zahvalim u ime svih igrača. Ne znam šta da kažem, volim vas puno, neverovatni ste i zbog vas potrošimo  poslednji atom snage - naveo je Bogdan i pozvao Štimca da se oglasi.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Hvala što ste pored nas, kad je dobro i teško, hteo bih da vam se zahvalim što ste bili sa nama, nije bilo lako sigurno. Siguran sam da će vam Bogdan doneti zlato sa ovim momcima, a pre svega sa Saletom.

Daljinac

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Kraljevic

    18. septembar 2017 | 21:38

    Bravo momci svaka čast,vi ste ponos Srbije...Vi ste pravi primer kako se igra za Srbiju,političari treba da uče od vas

  • Pa da..

    18. septembar 2017 | 23:28

    Svaka čast momci!!

  • Lina ♧♢♡♤

    18. septembar 2017 | 20:26

    Srce hoće da mi iskoči iz grudi koliko su ovi momci savršeni koliko su sreće svima doneli ovo su najlepši trenuci života svakog srbina usput Bogdane najlepši siiii!!❤❤❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA