≫ 

Savanović psovao prijatelja Tunčerija zbog krađe u Istanbulu: Voli rakiju i pršutu iako je musliman, sjajan je čovek (VIDEO)

Lepe reči nekadašnjeg košarkaša za saigrača iz Efesa

  • 2

Srbija je dobro zapamtila polufinale Mundobasketa 2010. godine u Istanbulu.

Ukratko: polufinale između Turske i Srbije završeno je pobedom domaćina 83:82, posle neverovatnog propusta sudija, kada je noga Karima Tunčerija u poslednjim sekundama do kraja završila u autu, koji nikad nije dosuđen, a košarkaš je poentirao.

>>> To nije normalno da trpiš, zato su ovi igrači šampiončine: Savanovićev savršen odgovor o Srbiji na Eurobasketu! (VIDEO)

Na nedavno završenom Eurobasketu, na kom je naša selekcija osvojila srebro, Tunčeri je istakao da ga je zbog toga Duško Savanović psovao dok su igrali zajedno u Efesu.

Pitali smo Savanovića za to.

- Bili smo cimeri godinu i po dana. Sjajni smo prijatelji, bili nerazdvojni.  Nije ni svestan šta je uradio. Neće on sad javno da izađe i kaže: Nacijo, znate nagazio sam liniju. Pa nije lud! Ni ja to ne bih uradio - iskreno je Savanović rekao i otkrio:

- Nego što nego sam ga psovao. Inače je veliki zaljubljenik u rakiju, i u pršutu svinjsku, iako je musliman. Čujemo se često, sjajan je on čovek - zaključio je Duško Savanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    20. septembar 2017 | 14:52

    Ovaj savanovic prvi nije hteo da igra za srbiju sad prica i prosipa neku mudrost kao gost u studiju dok su momci igrali finale

  • OKI

    20. septembar 2017 | 15:37

    Bas tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA