Luka Mitrović izdominirao u dresu Bamberga protiv Himkija!

Doskorašnji kapiten Zvezde odlično počeo karijeru u novom klubu

  • 1

Košarkaši Himkija zabeležili su pobedu protiv Brose Bamberga na prijateljskom turniru u Zadru sa 77:75, nakon produžetaka. Najbolji pojedinac u redovima nemačke ekipe bio je Luka Mitrović.

>>> Evo koliko je Zvezda zaradila od transfera kapitena!

Bivši kapiten Zvezde bio je najefikasniji u svom timu sa 15 poena, uz dva skoka i indek +16. U ekipi Himkija je odličan bio Stefan Marković, koji je imao 10 poena, a za rusku ekipu je nastupio i Čarsl Dženkins, koji je upisao 6 poena.

Bamberg je bio bliži pobedi, falila im je jedna odbrana u regularnom delu meča, ali je posle dobrog prodora Stefana Markovića Tejlor Hanikat uspeo da postigne koš za izjednačenje posle jednog odbitka.

Nakon što su primili koš koji je značio prodružetak, trener Bamberga, Andrea Trinkijeri je žestoko iskritikovao Luku Mitrovića na klupi. Iako je bivši kapiten Zvezde odigrao dobru odbranu pod košem na svom igraču, koji je promašio šut, nije mogao ništa da uradi kod šuta Hanikata.

Zato je jedino logično objašnjenje zašto je Trinkijeri bio ljut na Mitrovića to da je ranije napravio propust u odbrani, posle čega je došlo do mismeča i duela njega i Stefana Markovića, gde ga je Marković lako probio pre asistencije pod koš.

Pogledajte i taj trenutak:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    21. septembar 2017 | 22:32

    Hahahaha bio najbolji hahah zbog njega su primili kos u poslednjoj sekundi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA