≫ 

Osvojio medalju na Eurobasketu sa Srbijom, bio dečko Ane Ivanović, devojke su ludele za njim, a onda je nestao! Evo gde je sada!

Bivši srpski reprezentativac Ivan Paunić posle dve sezone u Španiji prešao u Tursku

  • 5

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije, Ivan Paunić novi je košarkaš Tofaša iz Burse, ali je potpisao ugovor samo na dva meseca.

>>> Paunić igra u životnoj formi, a da li je to dovoljno za poziv u reprezentaciju?

Paunić je bio član Partizana u mlađim kategorijama, a onda je igrao za Megu, Mornar, Vojvodinu Ostende, nakon čega je dobio poziv za Univerzitetsku selekciju za Univerzijadu 2009 u Beogradu.

Osvojio je zlatnu medalju u ekipi sa Raduljicom, Bjelicom, Markovićem, Mačvanom i zatim je sa njima prekomandovan u seniorski tim za Eurobasket 2009. u Poljskoj na kome je osvojio srebrnu medalju. Važi za odličnog defanzivca i pouzdanog igrača koji obavlja sve zadatke.

Nakon toka je igrao za Nižnji Novgorod, pa za Virtus iz Bolonje, Azovmaš pa za Lagun Aro 2013. godine. Tada se i smuvao sa Anom Ivanović, ali je usled velike medijske pažnje ta veza opstala samo nekoliko dana.

Zbog izuzetnog dobrog fizikog izgleda bio je stalno na meti devojaka u Beogradu koje su ludele za njim, ali s obzirom da je igrao u inostranstvu nije bio dostupan toliko.

Posle toga je nastupao za Fuenlabradu, pa za Astanu iz Kazahstana, a onda je došao u Budućnost 2014, da bi se 2015. vratio u Fuenlabradu gde je imao fenomenalne partije u Endesa ligi sa 12,3 poena po meču, i doprineo je da ekipa izbori Evrokup u sezoni 2016/17.

Posle Fuenlabrade, pre neki dan je potpisao ugovor sa Tofašom na dva meseca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pecikaner

    25. septembar 2017 | 22:25

    Bice on jedan od stubova nase reprezentacije u kvalifikacijama za SP, jer njegov klub ne nastupa pod okriljem Fiba.

  • Nikola

    26. septembar 2017 | 00:25

    Zasto ga zvezda nije zvala a zove onog brdjanina keselja?

  • Jasmina B.

    27. septembar 2017 | 16:40

    Exstra je frajer ,Ana nema ukusa uopste a njemu zelim sve najbolje i pixiv od Saleta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA