≫ 

Karmelo je delovao kao diler ubica sve dok ga nisu pitali da li bi prihvatio da bude rezerva u Oklahomi (VIDEO)

Mrki izraz lica se očas posla preobrazio u zarazan smeh doskorašnje zvezde Niksa

  • 1

Prvi put od perioda kada su Durent, Vestbruk i Harden "žarili i palili" Oklahomom, Tander ponovo ima "ol-star" trio sa kojim može da računa na najviši plasman, pa i da "gađa" titulu. 

>>> Pravi se novi NBA drim tim: Karmelo Entoni ide u Oklahomu!

Neprikosvenom vođi Vestbruku se tokom leta pridružio dojučerašnji lider Indijane Pol Džordž, a njima, pomalo nenadano, i jedna od najvećih NBA zvezda u poslednjoj deceniji Karmelo Entoni.

Melo je u utorak predstavljen medijima u Oklahomi pred koje je izašao u pomalo neprikladnom izdanju, sa kapuljačom na glavi, pa je nekima pomalo zaličio na gangstera.

Međutim, jedan novinar uspeo je da potpuno razbije Melov opasni izraz lica jednim jedinim pitanjem: Da li si spreman da prihvatiš eventualnu odluku trenera da ne počinješ mečeve u startnoj postavi?

- Ko? Ja? - prekinuo ga je Entoni čiji se mrki pogled istok sekunda preobrazio u onaj koji se napravi kada čujete sjajan vic i ne prestajete da se kikoćete.

Smejao se Melo, smejali su se gotovo svi u pres odajama Oklahome.

Dugo ovako neko nije zabavio Karmela, bar ne ovako zvanično. Njegov kez "od uva do uva" govori više od svakog komentara šta misli o tome da bude rezerva u predstojećoj sezoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    26. septembar 2017 | 16:27

    Jako glupo pitanje. A ko ce biti u igri ako melo bude na klupi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA