≫ 

Mega predstavila nove dresove i himnu kluba (VIDEO)

Klub iz Mitrovice je uvek za inovacije

  • 0

Košarkaški klub Mega Bemax je predstavio ekipu za sezonu 2017/18, i tim putem promovisao i nove dresove.

- Mega će novu sezonu ući sa izuzetno mladim i talentovanim timom sa prosekom od 21.3 godine, pa će trener Dejan Milojević imati težak, ali i lep zadatak da neke buduće asove izvede na pravi košarkaški put, kao što je to bilo i prethodnih godina - saopštio je klub.

Ekipu će na terenu predvoditi kapiten Nikola Rebić, a pored njega u sastavu za predstojeću sezonu su i Mateja Jovanović, Kostja Mušidi, Nikola Rebić, Stefan Sinovec, Andrija Marjanović, Vlatko Čančar, Ognjen Čarapić, Goga Bitadze, Mihailo Jovičić, Aleksandar Lazić, Miloš Koprivica, Predrag Samardžiski, Nikola Mišković, Dilan Enis, Stefan Fundić i Nemanja Kapetanović.

U stručnom štabu Mega Bemaxa će pored trenera Dejana Milojevića i direktora Gorana Ćakića, još biti i pomoćni treneri Vule Avdalović, Veselin Petrović i Bojan Ljubojević, kondicioni trener Marko Sekulić, fizioterapeut Miloš Savić i doktor Boris Ukropina.

Spremna je i pink plava kombinacija sa rukavima, tu je i himna kluba.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA