Muta Nikolić naglasio dve stvari koje Partizan mora da popravi da bi pobedio Mornar!

Trener crno-belih ističe da njegove ekipa mora da odigra mnogo bolje nego u prvom kolu

  • 7

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić istakao je veliku važnost meča protiv Mornara u ABA ligi na dan kada Sportsko društvo slavi 72 godine postojanja.

>>> Bojim se za Partizan: Miroslav Nikolić zabrinut posle poraza crno-belih na startu ABA lige

- Moramo bolje nego u prvom kolu. Posle prvog poraza, ova utakmica je za nas veoma važna. Mornar nas je nedavno već pobedio i pokazao da ima dobru ekipu. Moramo da mnogo bolje odigramo u fazi odbrane, naročito da sa centrima bolje branimo "pik" protivnika - rekao je Nikolić za klupski sajt.

Kapiten Novica Veličković pozvao je navijače da podrže crno-bele protiv Barana kao na nedavnom Superkupu regionalnog takmičenja.

- Ako hoćemo da pobedimo, moramo da budemo mnogo agresivniji u borbi za svaku loptu. Oni su na Superkupu protiv nas pogodili 16 trojki, a pokazali su i dobru unutrašnju igru. Sada će imati i dodatan kvalitet sa povratkom Lukovića, ali verujem da smo u stanju da im dobro pariramo i da se iz Bara vratimo sa pobedom - izjavio je Veličković.

Utakmica 2. kola ABA lige između Mornara i Partizana igra se u sredu od 17 sati u Baru

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • (Dzon)3

    3. oktobar 2017 | 13:46

    Bar je ceo crno beo

  • stevan

    3. oktobar 2017 | 14:40

    Prvo trenera da promenimo ,jer covek koji rotira sve igrace sa klupe u toku utakmice i gubi 2 poslednje utakmice u drugom poluvremenu pri vodjstvu od 10+ poena ne zna taj posao,mora Muta da shvati da svi igraju kosarku i da u partizanu 6 do 7 igraca treba da igra od 30 do 40 minuta a svi ostali po 5 najvise...mislim na ovu ekipu sadasnju . Andric,Marinkovic,Velickovic su igraci koji moraju da igraju po 40 minuta ako hocemo pobede a ne da ih izvodi i uvodi amaterski...

  • Partizanovac

    4. oktobar 2017 | 17:30

    Protiv Partizana i coravi pogadjaju.Sto sinoc Trajkovski nije pogadjao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA