≫ 

Bobi se našalio sa najjačim centrom NBA lige: Prodao mu svoju čuvenu foru, a onda je osetio njegov bes i surovu osvetu! (VIDEO)

Srpski centar na otvaranju predsezeone za 11 minuta na parketu upisao 5 poena i imao 7 skokova

  • 0

I Boban Marjanović je od srpskih košarkaša započeo NBA predsezonu, ali je njegov Detroit poražen na svom terenu od Šarlota sa 108:106. Srpski centar je na terenu proveo 11 minuta, a za to vreme ostvario je dobar učinak od 5 poena i 7 skokova.

>>> 75 MILIONA DOLARA ZA TEA: Agent košarkaša otkrio i kako je propao dogovor sa Bulsima

>>> Ko se još seća Krisa Pola? Teodosić pokrenuo novu eru Klipersa! Pogledajte pas Srbina iza leđa za ludačko zakucavanje Džordana (VIDEO)

Pod košem je vodio bitku sa jednim od najmoćnijih centara NBA lige, Dvajtom Hauardom. Duel njih dvojice u jednom momentu je bilo i nešto najzanimljivije što su istakli navijači na društvenim mrežama, a može se reći da je rezultat bio 1:1.

Najpre je Bobi ''prodao'' Hauardu svoj trejdmark potez, kada ga je dobrom fintom posle igre leđima prevario, oslobodio ga se, a zatim pogodio prepoznatljivi šut jednom rukom. Hauard nije stigao ni da podigne ruku da proba da ga izblokira.

Međutim, ''osvetio'' se Bobiju za to desetak minuta kasnije u trećoj četvrtini, kada je uhvatio jednu loptu pod košem, a zatim, nesvojstveno za njega, poveo loptu poput plejmejkera od koša do koša, da bi čitavu akciju završio brutalnim zakucavanjem upravo preko Bobana Marjanovića.

U redovima Detroita najbolji je bio Andre Dramond, prvi centar ekipe, koji je postigao 16 poena i imao 15 skokova. Još nekoliko igrača je bilo dvocifreno, a među istaknutijima bili su Ejvori Bredli sa 14 i Džon Luer sa 12 poena.

Kod Hornetsa se istakao Malik Monk sa 19, a pratio ga je Džeremi Lamb sa poenom manje. Dvajt Hauard je imao dabl-dabl sa 12 poena i 11 skokova.

Rade Zagorac je upisao prve poene u NBA predsezoni. Njegov Memfis je pobedio Filadelfiju sa 112:90, a on je postigao 2 poena i imao 2 skoka i 3 asistencije za vreme provedeno na parketu u finišu poslednje četvrtine.

>>> Duh Teodosića ušao u Zagorca: Pogledajte vrhunsku asistenciju Srbina i njegove prve poene u NBA ligi (VIDEO)

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA