Pogledajte sjajnu reakciju Antića kada mu je prišao bivši igrač Partizana, sa kojim je vodio velike bitke u prvom mandatu u Zvezdi (VIDEO)

Srdačan pozdrav nekadašnjih velikih rivala na terenu

  • 6

Košarkaši Crvene zvezde otvorili su novu sezonu sa dve pobede u ABA ligi, a u Pioniru je u sredu u trijumfu nad Megom (90:80) u povratničkom mandatu debitovao i Pero Antić.

On je po završetku meča bio dobro raspoložen u razgovoru sa novinarima, a dok je davao izjavu prišao mu je i trener Mega Leksa, Dejan Milojević, protiv koga je svojevremeno Antić vodio bitke pod košem dok su u prvom mandatu igrali jedan protiv drugog na večitim derbijima.

>>> Kad je Pero ušao na teren, Pionir mu je dugo aplaudirao: Zahvalio se TROJKOM u poslednjim sekundama! (VIDEO)

Oni su se srdačno izgrlili, a to je Antić prokomentarisao uz osmeh.

Sad se grlimo, inače ranije nismo - raspoloženo je poručio Antić, koji je istakao da je presrećan zbog povrataka u Zvezdu.

Printskrin: Youtube/Samo Crvena zvezda

- Presrećan sam što sam se vratio na teren posle četiri meseca, ovo mi je prva zvanična utakmica. Još se fizički ne osećam kako treba i trener me postepeno uvodi u ritam. Čestitam pobedu saigračima - rekao je Antić, koji se našalio zbog svog osećaja za šut koji ga i dalje služi.

- Sa godinama sve gubiš, ali šut ostaje - uz osmeh je rekao i pohvalio navijače koji su ga srdačno dočekali.

- Sve kao i 2005, kada sam stigao. Čekao sam deset godina da čujem taj huk sa tribina. Sve je isto, Pionir, svlačionice, balkanski je... Da je bilo promenjeno ne bi bilo lepo.

Antić ističe i da je Alimpijević odličan trener i da ima poštovanje za njega.

- Vrhunski je trener, poštovanje je tu. Zna se ko je trener, a ko je igrač. Pričali smo kad je trebalo da dođem. On se pita i govori kad šta treba da se radi. Daje savete.

Da li te mlađi igrači slušaju?

- Imam bejzbol palicu u svlačionici - ponovo je sve nasmejao Antić.

Pogledajte kako je izgledala njegova izjava posle meča:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA