≫ 

Trener Klipersa: Teodosić može mnogo bolje nego što sada igra (VIDEO)

Dok Rivers sumirao dosadašnji rad u predsezopni i igre srpskog plejmejkera

  • 7

Los Anđeles Klieprsi napustili su sunčane Havaje i vratili se u ništa manje osunčanu Kaliforniju da nastave pripreme za predstojeću sezonu.

>>> I Blejka Grifina pitali kako je igrati sa Teodosićem: Mučio se da definiše kapitena Srbije! (VIDEO)

Trener ekipe Dok Rivers je u razgovoru sa novinarima kratko analizirao učinak igrača u dva meča sa Torontom u kojima je debi zabeležio i srpski reprezentativac Miloš Teodosić.

Teo je u ta dva meča pokazao samo deo svog raskošnog talenta i ono zbog čega je doveden.

Više se isticao asistencijama i razigravanjem saigrača, ne toliko poenterski, ali je svakako naprečac zaokupio pažnju navijača, međutim, može on još mnogo bolje, utisak je trenera Klipersa.

- Miloš je igrao dobro, ali Miloš je mnogo bolji igrač nego što je igrao u ova dva meča. On će vam to prvi reći - kazao je Dok novinarima.

Poenterski, Teodosić nije bio na nivou na kojem on može da bude, što je primetio iskusni stručnjak.

- Mora da pronađe šuteve jer on je sjajan šuter. Trenutno gleda da što više razigrava ekipu, što je super ako mene pitate. Mislim da će, kako vreme bude prolazilo, biti sve bolji i bolji - nema dilemu Rivers.

Prva prilika da Miloš bude još bolji i ofanzivniji je duel sa Portlandom koji Klipersi igraju u noći između subote i nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tito,Tempo,Tudjman,Ivica,Rasim,Ivan i Zeka

    7. oktobar 2017 | 14:39

    Искрено се надам да може али реално тешко. По мом мишљењу Тео је отишао ради пара. Сама позиција на којој игра тражи време,уигравање,језик. Јако је тешко очекивати да блиста. Оно што је најважније медији га нису ни форсирали. Медији су ко Сале форсирали и правили ванземаљца и расног играча од Богдана. Е тај тек неће играти. Драго ми је. Још игра на другој ,лакшој позицији. Једва чекам да видим у игри те тројке 8-8 а ко га је гледао у репрезентацији памти 0-8.

  • Putin R.S

    7. oktobar 2017 | 14:42

    Da ne bude posle " tresla se gora, rodio se mis" ko zna razumece.

  • Batko

    7. oktobar 2017 | 22:59

    Ma samo napred momci svaka cast ovi sto nemigu ni na tv da Vas gledaju neka pišu loše komentare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA