Malo ko ima mu** da mi kaže to u lice! Pojavio se snimak kako Mihajlović brutalno proziva Italijane posle meča (VIDEO)

Navijači Krotonea skandalozno su vređali trenera Torina tokom utakmice 8. kola Serije A

  • 3

Siniša Mihajlović je bio na meti navijača Krotonea, koji su ga vređali na nacionalnoj osnovi tokom meča 8. kola Serije A, koji je na kraju završen remijem 2:2. Pristalice kluba iz grada u Kalabriji vređale su Sinišu Mihajlovića govoreći da je Cigan iz Srbije.

>>> Mihina žena se skinula na plaži: Kada joj vidite telo, nećete poverovati da ima 44 godine i da je rodila petoro dece (FOTO)

Novinari su posle utakmice želeli da čuju komentar Mihajlovića o skandaloznom skandiranju, na šta je on žestoko isporzivao one koji su to uradili.

- Čuo sam šta su vikali i žao mi je zbog toga. To su neznalice. Ciganin ili Srbin, isto je, ne shvataju da ne vređaju samo mene, nego čitav moj narod. Ali, ne mogu tu ništa, ne mogu da se borim sam, neko mora da uradi nešto.

- Razumem da ima onih frustriranih, shvatam i da nisu obrazovani. Neka mi to kažu u lice, malo ko ima mu** da to uradi, ovako predstavljaju Italiju u najgorem svetlu. Nadam se da Krotone neće platiti kaznu zbog tih kretena - grmeo je Mihajlović posle meča.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA