Mediji u SAD javili kada se Teodosić vraća na teren, nakon što su Klipersi izdali zvanično saopštenje o stepenu povrede!

Teodosićev povratak se ne očekuje 2017. godine

  • 8

Nije najgore, ali daleko od toga da je dobro! Tako se najlakše može opisati povreda koju je Miloš Teodosić zaradio protiv Finiksa.

Kapiten reprezentacije Srbije je na ramenima saigrača iznet sa terena i već u prvi mah je bilo jasno da je povredio levu nogu.

>>> MINESOTA SRUŠILA OKLAHOMU UZ ZVUK SIRENE: Bjelica dao skroman doprinos, igrač Tandera se obrukao kao nikada do sada (VIDEO)

>>> Teodosić podelio fotografiju povređenog stopala: Ostavio je i poruku od samo tri reči (FOTO)

Njegov klub, Los Anđele Klipersi, izdao je saopštenje i objasnio šta se Teu dogodilo.

Naime, Teodosić ima povredu "plantar fascia" leve noge, odnosno ligamenta koji spaja petu i prste, a navodi se da i dalje nije poznato kada će se vratiti na teren.

Međutim, mediji u SAD su javili da bi naš as mogao već početkom januara da se nađe na parketu. Vode se time da ligament u stopalu nije pukao, što znači da to automatski povlači pauzu od tri do četiri meseca.

Pojavila se i priča da bi Klipersi mogli da angažuju zamenu za Teodosića, a od imena koja se pominju izdvajaju se Deron Vilijams, Ras Smit, Džon Dženkins i Leandro Barbosa.

Ukoliko neko od njih i dođe, Klipersi će morati da plate porez na luksuz. Pravila su jasna, a ona kažu da bi u slučaju dolaska nekoga od pomenutih košarkaša ''veteranski minimum'' bio prekoračen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje Bubanja

    23. oktobar 2017 | 08:48

    eto ga vec sledece nazad u evropu

  • Varvarinac

    23. oktobar 2017 | 10:04

    Hehehe ... javljaju se Grobari ... Teo je Dr za Đorđevića ...

  • Rampage

    23. oktobar 2017 | 10:32

    Zao mi je coveka,fizicki ne moze da izdrzi NBA ali ima mozak za Mvp-ija..Ma vratice se jos jaci on,ali u kojoj ekipi,videcemo,ako je mogla Minesota da ceka 2 godine skoro Pekovica,mogu i ovi mesec i kusur

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA