≫ 

Letošnja želja konačno stiže u Zvezdu: Kolton Ajverson pred potpisom za crveno-bele! (VIDEO)

Crveno-beli na pragu rešenja!

  • 39

Košarkaški klub Crvena zvezda konačno bi mogao da dočeka centra Koltona Ajversona, koji je i letos bio na pragu Malog Kalemegdana!

Ajverson je još letos zašao duboko u pregovore sa crveno-belima, preostalo je samo da se stavi potpis na ugovor, ali je iz privatnih razloga u poslednjem trenutku ipak odlučio da sa suprugom otputuje u SAD.

>>>Miška iznervirali tračevi o Zagorcu: Impresivna je maštovitost ljubitelja košarke...

>>>NBA ZVEZDA: Crveno-beli ubacili 112 poena i demolirali MZT!

>>>Vilijams Gos otvoreno: Kako je prelomio da dođe u Partizan, šta su mu Delije pisale i zašto mu je Stojaković omiljeni srpski igrač! (FOTO)

Kako nezvanično saznajemo, interesovanje je obnovljeno pošto Zvezda nije u potpunosti rešila kadrovsko pitanje u reketu, a Ajverson je ponovo pokazao dobru volju i želju da se vrati evropskoj košarci, pošto je od letos bez angažmana.

Prethodnu sezonu proveo je u Makabiju iz Tel Aviva, beležio je u proseku sedam poena i šest skokova za 20 minuta na parketu, igrao je još za Bešikaš, Karšijaku i Laboral, ali mu je jednogodišnji ugovor istekao.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    31. oktobar 2017 | 10:20

    Sad jos KVINSI MILER! !!

  • Delija

    31. oktobar 2017 | 11:50

    Cirbes je kod nas bio bomba a iz Makabija je maltene oteran, a igrao je upravo Ajverson. Tako da ne znam sto neko osporava prosek 7 poena. Ajversons je visok i mnogo brz igrac za tu visinu. Maltene sve poene daje iz reketa jer mu je sut sa distance losija strana. Da li nam je potreban naravno da jeste odlicno pojacanje bi bio !

  • Truca

    31. oktobar 2017 | 13:55

    Dobro bi nam dosao...gledajte sad kad stigne zagorac je isto pred potpisom a ako stigne i miler tesko svima...ovi sti se radovali pre nedelju dana kad smo izgubili dva meca u aba sada vec su u strahu...malo se sanjari poradovali ali dosla je java...hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA