Pre dve godine jedva je ostao živ, ali se nije promenio: Bivši NBA šampion ponovo "ušao u flašu" (VIDEO)

Lamar Odom se srušio u noćnom klubu u Los Anđelesu

  • 0

Borba Lamara Odoma sa zavisnošću od alkohola i narkotika dugo traje. Život mu je bio ozbiljno ugrožen 2015. godine kada je pronađen u bordelu sa velikom dozom droge u sebi.

Bivši igrač Los Anđeles Lejkersa je odlučio da ode na rehabilitaciju i ostavi takav način života iza sebe. Ipak, zabavljanje mu dobro ide, pa je rešio da sebi da "oduška".

Međutim, kao i mnogo puta pre, njegov večernji izlazak se nije dobro završio. Naime, Odom se srušio u noćnom klubu u Los Anđelesu.

Radnici obezbeđenja su primetili Odoma kako leži na zemlji, što je izazvalo uzbunu svih prisutnih koji su se potrudili da mu pomognu.

TMZ Sports je stupio u kontakt sa osobom koja je snimala video od koje su saznali da je Odom pio nekoliko sati pre nego što se dogodio incident.

Njegov portparol Iv Sarkisijan izjavila je da se Odomom sve u redu uz zanimljivo objašnjenje čitavog slučaja.

- Dehidrirao je, jer je bilo je zaista vruće u klubu. Imao je intenzivan trening i nije uneo dovoljno tečnosti - rekla je Sarkisijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA