Muta Nikolić govorio o Pecarskom, ali je kritikovao većinu igrača: Dečko ne igra odbranu, mora da preleži dečije boginje!

Trener Partizana istakao da je Zvezda zasluženo dobila

  • 18

Nije Miroslav Muta Nikolić imao čime da bude zadovoljan posle prvog ovosezonskog derbija.

A i kako bi kada je njegov Partizan ubedljivo poražen od Crvene zevzde, dok su skoro svi igrači crno-belih podbacili.

- Podbacili su naravno neki igrači, mi smo solirali a oni su igrali timski, imali su pas više i protok lopte. Rašire sa dve četvorke, uvek su imali otvorene šuteve, a i bekovi su prodirali. Podbacio je Vanja, Miha isto. I Zvezda ne može da se dobije sa četiri igrača koja podbace. Gos i Miler mnogo soliraju, nisu razigravali. Oni su dali svoje poene, ali to mene ne zanima. Oni i treba da daju te poene, ali i da razigraju ekipu da imamo taj pas više. I ovaj novi Semjuels je loše odigrao i napad i odbranu - rekao je Nikolić:

- Nadigrali su nas u svim elementima igre, ono što smo se dogovarali, nažalost, 20 odsto nismo ispoštovali. Nismo mogli da branimo njihove kontre. Rekao sam im da borbenost i emocija nece faliti, ali moramo da igramo pametno, jer Zvezda ima bolju igru trenutno.

Foto: Telegraf

Zatim se osvrnuo na mladog Pecarskog koji nije mogao da čuva Bjelicu.

- Pecarski je mlad igrač, oni moraju da se trpe i moram da im nađem minutažu da igraju. To je koncept naš, mlađi igrači da igraju. Lako sam mogao da ga zakucam za klupu... Nek se vežba, neka vidi da je kriv. Biće on dobar igrač, ali mora da preleži dečije boginje. Dečko ne igra odbranu, mora da se natera da igra odbranu - jasan je bio Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    7. novembar 2017 | 08:35

    Sve je to normalno

  • DV

    7. novembar 2017 | 07:46

    Taj "decko" kao i cela ekipa igraju kako im TRENER pokaze, kako ih nauci, i po taktici koju TRENER pripremi i osmisli! Koja je nasa igra TRENERU? Koja je startna petorka? Kada se trazi tajmaut a kada se vrsi izmena i koja? Put od reprezentativnog zabavljaca do TRENERA ozbiljnih ekipa u ozbiljnim takmicenjima je dug...

  • Vuk1

    7. novembar 2017 | 08:49

    Kako god odigraju uz njih smo. Samo,ne moze se Zvezda dobiti odbranom bez odbrane. Jaca i organizovanija odbrana treba,pa 15 zadnjih godina uspehe smo postizali cvrstom odbranom. Bice bolje,napred Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA