≫ 

Bruka u NBA: Dresovi se cepaju kao da su od papira, Najk na stubu srama!

Poznata kompanija bila je primorana da se oglasi posle brojnih kritika na račun opreme

  • 1

NBA liga i kompanija "Najk" letos su potpisale jedan od najunosnijih ugovora u istoriji vredan milijardu dolara za osam sezona, ali stvari ne teku baš onako kako su očekivali na obe strane.

Šta se dešava?

Naime, već u povoju sezone igračima se sve češće cepaju dresovi. Dovoljan je manji trzaj ili duel da se raspara tkanina. Neprijatan problem je uočen i radi se na rešenju (čitaj izradi kvalitetnijeg dresa za sve ekipe), ali su iz kompanije Najk moarli i da se oglase povodom ovog slučaja koji ih je poprilično uzdrmao.

- Kompanija Najk je uvek postavljala igrače u centar zbivanja svega što radimo i naporno smo radili na tome da kreiramo najbolju opremu u istoriji NBA lige - saopštili su iz čuvene kompanije.

- Aktuelni dresovi su lakši i omogućavaju igračima lakše i brže pokrete, a reakcije od samih igrača su bile najpozitivnije. Međutim, tokom utakmica uočili smo da su se dresovi manjeg broja igrača pokidali. Zabrinuti smo što se to desilo i jednom, pa sada radimo na tome da pronađemo i implementiramo najbolje rešenje kako bi "ojačali" dresove. Kvalitet naših proizvoda su od najveće važnosti i radimo na tome da se ovakve stvari više ne dešavaju u budućnosti - rečeno je iz Najka.

Nije, međutim, rečeno koliko će novih dresova biti isporučeno NBA klubovima.

Ono što je bio najveći udarac po svetskog lidera u proizvodnji sportske opreme je to što su se cepali dresovi najvećih zvezda pa su ti momenti brzo pronašli put do društvenih mreža, a to znači samo jedno: ozbiljno narušen imidž brenda.

Zanimljivo, Najk se oglasio samo dan pošto se pocepao dres najveće zvezde lige i zaštitnog lica kompanije Lebrona Džejmsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    7. novembar 2017 | 13:26

    Naravno da gledaju da ustede na svemu, a cena prava sitinica 80 evrica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA