Ispovest bivšeg košarkaša Partizana: Bio je to najgori trenutak u mojoj karijeri, hteo sam da napustim košarku!

Frenk Robinson otvorio dušu nakon što je ponovo zaigrao kako je želeo posle odlaska iz Humske

  • 0

Košarkaš Partizana Frenk Robinson nije blistao u crno-belom dresu, ali sada igra znatno bolje u Urugvaju u dresu Malvina, o čemu svedoči i njegov poslednji post na Instagramu, gde je ''otvorio dušu'' o najtežim trenucima u karijeri, koje je proveo upravo u Beogradu.

On je rekao da je tada čak i razmišljao o kraju karijere, ali je istakao i da je zahvalan toj sezoni, jer mu je ona pomogla da ponovo bude svoj, što doživljava u novoj sezoni.

>>> Ispunio sam davnu želju igranjem za Partizan: Amerikanac oduševio Grobare statusom na instagramu (FOTO)

- Sećam se ovog dana, bio je težak. Izgubili smo plejof utakmicu protiv PAOK-a i ispali iz Lige šampiona. Ne samo to, bio sam spreman da napustim košarku, jer u tom trenutku više nisam bio igrač kakav sam navikao da budem.

- Bez obzira na to koliko sam to želeo, koliko naporno sam radio, jednostavno ništa nije radilo kod mene. Bio sam spor, van forme, ritam mi je bio sranje, i iz bilo kog razloga, nisam postajao bolji. Cela sezona je bila strašna!

Foto: Marko Todorović

- Po prvi put u mom sportskom životu, nisam mogao da uradim na terenu ono što sam želeo, da dođem gde sam želeo i to mi je ubilo samopouzdanje.

- Dobra stvar je da sam blagoslovljen probojem i bez duha o kraju. Nije bilo načina da ću tako da završim svoju karijeru i da ću da žalim do kraja života. Jednu sezonu kasnije vratio sam se da budem ono što jesam i zahvalan sam najgoroj sezoni u karijeri zbog ovog momenta, jer ova slika, kao i mnoge druge iz prošle sezone, dali su mi gorivo da budem uspešan danas.

- Nikada ne odustajte od sebe, nikada nemojte da dozvolite da ono što pričaju oni oko vas utiče na ono što vi znate o vama. Ovo je moje svedočenje - poručio je Frenk Robinson uz fotografiju posle meča sa PAOK-om.

 
A post shared by Frank Robinson (@califrank5) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA