≫ 

Želim samo u Partizan, pare me ne zanimaju, ali negde je zapelo: Zagorac konačno progovorio o tome gde bi igrao!

Bivši igrač Mega Bemaksa gostovao u emisiji "U obruču" Arene Sport

  • 85

Doskorašnji član NBA ligaša Memfisa, Rade Zagorac nije uspeo da se nametne u NBA ligi, pa će ovu sezonu provesti u Evropi.

Međutim, poslednjih dana se baš vodila velika polemika gde će Zagorac nastaviti karijeru. Mediji su ga već preselili u Partizan, ali nije došlo do dogovora.

Gostujući u emisiji "U Obruču" Arene sport ovaj povremeni reprezentativac Srbije je ispričao svoju verziju priče.

- Ne mogu da kaže da nisam iznenađen što su mediji pratili moj prelazak u neki klub. Pokušao sam da ostanem van toga, ali nisam uspeo.

- Što se tiče Partizana, prvi put kažem da sam imao želju da zaigram za Partizan, to je dečačka želja. Imao sam ih tri, a to su Partizan, reprezentacija i NBA. Ove dve sam malo zagrebao.

- Partizan imam priliku da ostvarim kao želju. U ovom trenutku ne mogu da kažem šta se dešava. Početni pregovori su ostvareni. Moja želja je nesporna, finansije mi nisu prioritet, već neke druge stvari su stvar pregovora. Sve je do mog agenta i Partizana da nađu rešenje.

- Ne mogu da kažem da je to sigurno, jer je stvar pregovora, a obostrana želja postoji. Nadam se da će se naći rešenje - kaže Zagorac i dodaje:

Foto: Marko Todorović

- Navijači su jedna od stvari koja me drži u igri da dođem među crno-bele i nadam se da mogu da pomognem.

Na pitanje da li je bila opcija dolazak u Zvezdu, Zagorac je iskreno rekao:

- Postojala je opcija za Zvezdu prošlog leta, ali nismo procenili da bi nas to dovelo do NBA, pa sam ostao u Megi. Ove godine nije postojala opcija za Zvezdu. Već je od prvog trenutka kada sam napustio Memfis, bio Partizan u opticaju, a da li je bilo interesovanja od Zvezde, ja bar ne znam - rekao je srpski košarkaš.

Na pitanje šta se desilo u Memfisu i zašto su ga odjednom precrtali iz tima, Zagorac je rekao:

- Cela stvar oko mog odlaska u NBA je imala pozadinu. Napravljen je plan i program da se meni tamo otvori mesto. Sve je išlo po planu, niko nije insinuirao da to može da se desi. Postignuto je sve što se želelo. Ja sam bio zatečen i niko nije mogao da pretpostavi da će to da se desi.

-Upućen sam od starta da ću morati da prođem period aklimatizacije. Ja sam prvi put igrao van zemlje, a prošlo je sve lakše nego što sam očekivao. Sve je bilo isprogramirano od ishrane, treninga, života. Ali, odjednom se sve srušilo. NBA je drugačiji od svega što se ovde radi - rekao je Zagorac.

Printskrin: Youtube

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гробарчина

    13. novembar 2017 | 20:16

    Ооо Раде Гробареее!!!

  • Angry

    13. novembar 2017 | 20:18

    Evo ja ti zelim da predjes tamo i da ostanes do kraja karijere i da zavrsis kao velickovic i vujosevic jer ni njemu pare nisu bile bitne.

  • Miloje Bubanja

    14. novembar 2017 | 06:00

    dodji i budi spreman za sledeci mec posle albe u evrokupu, hocu da prodjemo grupu,pa onda da udarimo na titulu,takodje i da gledam nas i cigane sledece godine u evroligi,kao 2 srpske ekipe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA