≫ 

Da li će navijači Zvezde dozvoliti bruku protiv CSKA?

 ≫ 

Jedno od najvećih imena evropske košarke dolazi u Beograd i to je prilika da pristalice crveno-belih poprave loš utisak iz prethodnih mečeva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika BEOGRADJANIN
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    15. novembar 2017 | 20:07

    Kao što se kroz cikluse menjaju igrači i treneri, tako je došlo vreme da se promeni i rukovodstvo KK Crvena zvezda. Potreban je neko ko će biti sposoban da obezbedi mnogo veće pare nego što to radi trenutno Čović, mada nisam baš siguran da on i nalazi većinu sredstava potrebnih za funkcionisanje kluba. Neosporno je da je mnogo uradio za klub, ali sada je potrebno da neko sa Zvezdom napravi dodatni iskorak, a to znači pre svega da klub neće morati da po svaku cenu prodaje igrače da bi opstao. Dakle, ne radi se o novcu potrebnom da se vrhunski igrači besomučno kupuju, to može da bude eventualno zadatak neke treće postave rukovodstva (za jedno desetak godina), već se radi o neophodnim sredstvima da se tim neometano gradi bar četiri godine i da se ne slepari. Dalje, Čovič nam objašnjava nešto što svi već razumemo. Znamo da je ovakav sastav jer se nema para za talentovanije igrače i za zadržavanje okosnice iz prethodne sezone. Međutim svi znamo i zbog čega nema para a znamo i da ima više važnih razloga za koje je odgovoran sam Čović i njegovi savetnici. Pre svega ogroman broj promašenih pojačanja iz prošlosti faktički sada dolazi na naplatu, a naš "veliki biznismen", "političar sa uticajnim vezama" i "košarkaški ekspert" gospodin Čović lično nema tu lovu koja bi otklonila probleme, nije sposoban da iskoriti moćna poznanstva i dovede sponzore koji će pljunuti ozbiljne pare u kontekstu EL standarda i nema neophodno znanje i njuh za pronalazak skrivenih nebrušenih košarkaških dijamanta.

  • djenka

    15. novembar 2017 | 17:41

    Punili samo mi arenu godinama setite se protiv Budiveljnika pa na ovamo,sad da platim da bi gledo radicevica,jankovica...za plasman od 12 do 16 mesta Zvezda je to davno prevazisla, sponzora pun kufer al igraca nigde.NE mozete ne zelite prodajte klub Karicu i kraj.

  • gemathegreat

    15. novembar 2017 | 17:34

    Maneken navijacima smeta sve, pravi navijaci vole klub u svakom trenutku. POCETAK I KRAJ PRICE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA