Zvezda se žestoko pojačava: Đenka ubedio Kvinsija da se vrati, stižu i strani plej i centar!

Crveno-beli shvatili da je potrebno da dovedu pojačanja kako bi bili konkurentniji u Evroligi

Crvena zvezda je odlučila da se pojača nakon serije poraza u Evroligi u kojima je tim crveno-belih delovao nemoćno za najjače evropsko takmičenje, posebno u duelima protiv Unikahe i CSKA.

>>> Kvinsi Miler pokrenuo lavinu: Hoću da se vratim u Zvezdu!

Zbog toga je uprava odlučila da dovede igrače koji će podići kvalitet ekipe. Prvi pik je Kvinsi Miler, za koga se već pominjalo da je na meti ekipe sa Malog Kalemegdana, prenosi Srpski telegraf.

Osim Amerikanca koji je pre dve sezone , na meti Zvezde su i plejmejker i centar, a to bi najverovatnije trebalo da budu Džejkob Pulen i Kolton Ajverson, koji su se takođe dovodili u vezu sa crveno-belima.

Kolton Ajverson; Printskrin: Youtube
Džejkob Pulen; Foto: Profimedia/Alamy

- Zvezda na svom radaru ima ukupno šest igrača, a prvi pik je Kvinsi Miler. Radi se na selekciji i na kraju će biti tri potpisa. Problem su finansije, koje i dalje nisu zatvorene za ovu sezonu. Stručni štab ima punu podršku uprave, pa treba očekivati poboljšanje rezultata, pre svega u Evropi - ističe izvor Srpskog telegrafa.

Miler je pre dve sezone eksplodirao u Zvezdi, bio je miljenik navijača, ali je prethodne sezone imao ispad kada je putem društvenih mreža prozivao klub i zahtevao da mu se isplati sve što mu se duguje.

Tada je čak i kritikovao Čarlsa Dženkinsa što se vratio u Zvezdu, iako ni on nije u potunosti bio isplaćen za prethodnu sezonu.

Foto: Marko Todorović

Međutim, prema određenim saznanjima, upravo je Dženkins imao udela u ubeđivanju Kvinsija Milera da se vrati u Zvezdu, kako bi poput njega ''oživeo'' karijeru i vratio je na pravi kolosek posle loše prethodne sezone, a ni početak nove ne deluje obećavajuće u Bambergu, gde je već otpisan.

Nema sumnje da bi dolaskom u Zvezdu značajno popravio kvalitet ekipe, naročito ukoliko mu se pridruže i novi plejmejker i centar. Bila bi to bez sumnje potpuno drugačija Zvezda.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tru tu

    17. novembar 2017 | 08:46

    Da su imali para doveli bi odavno. Znaci opet placamo mi, budzet.

  • Joj kako ce se zatrpati do samounistenja- opet.

    17. novembar 2017 | 08:45

    A zato predgradje kuka na sav glas treba im opet sponzor a gde su pare od ekstraposlovanja zar se sama legenda nije hvalila o tome?

  • Lemi

    17. novembar 2017 | 09:41

    Pa odakle pare...čović kaže da nema para...a kad on nešto kaže ,treba mu verovati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA