Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Wien
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Navijač

    19. novembar 2017 | 12:35

    Svaka čast kk czv upravi koja je upropastila onakav tim i rasprodala sve igrače da to izgleda sada tako jadno da često dovodi do pomisli kako je to neko ili glup ili namerno upropašćava kk czv .?!

  • NekoKo

    18. novembar 2017 | 23:59

    Nije kriv trener za poraze, nego onaj ko je doveo slabe igrače. Taj se zove Čović Nebojša, a ovakvu trenutnu smejuriju od igrača je doveo jer nije bilo para za bolje. Para nije bilo jer je prethodnih godina potrošeno mnogo na priličan broj totalno promašenih stranaca, odnosno na one koji su naknadno morali da ih menjaju, treba naglasiti uspešno. Dakle, Čović je kupovao pogrešne igrače i morao radi rezultata da pravi korekcije koje su koštale. Neke od promašenih igrača koji nisu ništa pokazali Zvezda je morala ipak da isplati. Evo spiska svih igrača od 2011/2012 - 2015-2016 sezone, koje je Čović najavljivao kao ogromna pojačanja a koji nisu ništa pokazali i koje je kasnije i sam najurio iz kluba: Majk Skot, Adam Morison, Omar Tomas - (2011/2012), Moris Almond, Elton Braun, Majk Skot - (2012/2013), Aleksandar Lipovij (2013/2014), Sofoklis Sokorcijanitis, Rajan Tompson, Gal Mekel (2015/2016). Dakle, zaključak je jednostavan - odgovornost za dovođenje pojačanja mora da ima neko mnogo stručniji i kompetentniji od Nebojše Čovića, neko ko neće toliko mašiti. Naglašavam svi ovi igrači su dovedeni kao tkzv. vrhunska pojačanja a bili su katastrofalni. Za sve šta je Čović pričao pred početak tih sezona i u vreme otpuštanja igrača postoje audio-vizuelni dokazi. Dakle, to da su najpre vrhunska pojačanja i to da ubrzo posle toga nisu zadovoljili ili se nisu uklopili su njegove reči. Nema prostora da se ulazi u detalje ko je koliko ostajao od gore navedenih u klubu i ko ih je menjao, kao i koji su to igrači morali da se ispalte a sa kojima je narpavlje sporazumni raskid ugovora, ali sve se to zna. Naglašavam sve korekcije su uglavnom bile fantastične, ali to je ono što je upravo i najviše koštalo. Ono što je licemerno to je da se Čović pravda po medijima i da beobrazno poručuje kako je ovaj tim ovakav jer se nema para za bolje a ko želi bolje igrače u Zvezdi neka otprilike sam pronađe lovu i uplati na Zvezdin račun. Prevedeno na srpski jezik on to poručuje i to kao prvi čovek KK Crvena zvezda i neko ko je tu pre svega da bi obezbedio ta sredstva. Funkcionisanje kluba i budžet, odnosno prnalaženje sponzora koji će valjano da se otvore je njegov posao. Jednostavno mnogo dobrog je uradio za Zvezdu, ali ako Zvezda želi da iskorači napred a ne da se vrati 5 godina unazad Zvezdi treba neko još sposobniji, bogatiji kako god. Ne govorim da treba da dođe po svaku cenu neko, nego samo onaj ko je bolji od Čovića, lošiji od njega su bili već u Zvezdi i to je objektivno bila totalna višedecenijska katastrofa, suvišna za svako komentarisanje. Sve što sam napisao deluje možda pregubo, ali zapravo se radi samo o finim detaljima.

  • Vlada

    18. novembar 2017 | 14:41

    Hajde da ih podrzimo. Lako je samo kritikovati a arena poluprazna . To niko ne kritikuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA