Mutu Nikolića pukle emocije posle zvižduka: Mnogo mi je loše, pa i ja sam valjda neki partizanovac...

Trener Partizana razočaran odnosom navijača prema njemu

  • 33

Navijači Partizana nemaju milosti prema treneru Miroslavu Nikoliću, koga su najjače do sada izviždali i pre utakmice sa Cedevitom, a još jače posle novog poraza košarkaša.

>>> Grobari teško izviždali Mutu: Ne pamtimo kad je jedan trener Partizana ovako dočekan pre utakmice (VIDEO)

U seriji poraza su crno-beli, trener je prvi na udaru, jasno je isto tako i da njemu nije lako kad čuje povike sa tribina.

- Jako se loše osećam kad čujem. I ja sam neki Partizanovac, mislim da to nisam zaslužio - "otvorio" se Nikolić na konferenciji za medije.

Trener crno-belih tvrdi da je njegov tim odigrao ispod očekivanja.

- Odigrali smo slabo, zakazala je odbrana u odlučujućim trenucima. Ali, Cedevita, jedna od najjače tri ekipe u ligi, ubacila je 15 trojki! Uhvatili smo priključak, ali nismo pogodili otvoren šut za tri poena za izjednačenje. Oni su pogađali sa osam metara, preko ruke… Borili smo se koliko smo mogli, ali povrede su ostavile traga. Jedini koji su trenirali su Gavrilović i Stevanović koji ima 21 godinu. Jeste talenat, ali treba ga sačekati malo, da skupi što više iskustva. I Aranitović je bio povređen. Najviše bih voleo da igraju odlično, ali nemamo isksutva ni za ABA ligu, kamoli Evropu - dodaje, prenosi portal basketballsphere.

Protiv Cedevite nije bilo mesta za mladog supertalentovanog Pecarskog, Muta je otkrio i zbog čega.

- Ovo su sve brže ekipe i četvorke protiv kojih ne može da se snađe sa svojih 17 godina. Biće igrač za dve godine. Malo mora da popravi odbranu, da na treningu zasluži minutažu, a ne da mu neko poklanja. Ni njemu, ni ostalima.

Za kraj, Nikolić je dodao da će Vanja Marinković biti van stroja još desetak dana zbog povrede skočnog zgloba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чика Шабан

    10. decembar 2017 | 00:14

    Ajde komšije da nam što pre stanete na noge, pa da zajedno razbijamo ove sa stoljnjakom na zastavi... Dace Bog da bude Srpsko finale Aba lige, živeli

  • dragan

    9. decembar 2017 | 23:16

    Trebanam trener sa vise energije i sa autoritetom a ne alhoholicar.

  • Goran

    10. decembar 2017 | 00:11

    Ovo uzima razmere epidemije pa dokle su više krivi treneri okej krivi su zato što prihvataju takve ekipe pametan je Marko Nikolić video čovek da ovi iz uprave fudbalskog kluba planiraju da rasprodaju najbolje igrače i pobegao za rezultat trebaju igrači koji znaju da sprovedu taktiku koju je trener pripremijo u suprotnom nema rezultata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA