≫ 

PAO doživeo još teži udarac pred Zvezdu: Posle Kalatesa se povredio još jedan lider tima

Neće biti ni Papasa

  • 3

Košarkaši Panatinaikosa pored Nika Kalatesa na meču protiv Crvene zvezde, koji se u okviru 14. kola Evrolige igra u četvrtak od 19 sati u Beogradu, biće i bez Nikosa Papasa.

Naime, atinski velikan ostao je i bez drugog plejmejkera za duel sa crveno-belima, iako je Papas u utorak igrao u pobedi nad Makabijem iz Tel Aviva (89:78), ali je kasnije zadobio temperaturu i zbog upale krajnika neće putovati u Srbiju, piše grčki Sport24.

Papas ove sezone igra odlično u Evroligi i jedan je od boljih igrača "zelenih" sa 10,8 poena i 1,1 skokom prosečno po meču.

Inače, PAO je pobedio i bez Kalatesa u meču pred dolazak u Beograd, stradao je Makabi sa 89:76.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MareNS

    20. decembar 2017 | 17:47

    Napred Panathinaikos! Gazi garagane! 🏆

  • Tišljer 036

    20. decembar 2017 | 16:37

    Qko budemo bezvoljni kao sinoć ne moraju ni da dolaze sa prvom petorkom. Ja ne verujem da ljudi igraju onako nemotivisano hladno bez žara bez ideje da nam je trner trener na času uz dužno poštovanje kod Žoca ma bre.... moci igraliste sinoć protiv prvaka Evrope šta vam još treba da se dokažete ok bolji su bolji ali kao anemični ste bili ... samo onaj naš mališan zaslužuje prelaznu ocenu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA