Kad vam Ajverson ukaže ovako poštovanje, onda znate da ste polubog: Samo zbog Brajanta na majici je odštampao najteži trenutak u karijeri (VIDEO)

Bivši as Filadelfije imao najbolji stajling, ali i najbolju poruku za legendu Lejkersa

  • 0

Los anđeleski hram košarke "Stejpls Centar" u utorak je bio mali da primi sve one koji su želeli da uživo isprate povlačenje dresova Kobija Brajanta iz upotrebe.

>>> Kobi Brajant i zvanično otišao u legendu: Povučeni dresovi sa brojem 8 i 24 (FOTO)

Sam košarkaški krem se okupio, našao se tu i Alen Ajverson, koji je iste počasti svojevremeno doživeo od Filadelfije, a u Los Anđelesu je došao da ukaže poštovanje nekada velikom rivalu sa kojim je vojevao mnoge slavne bitke.

Upravo je Ajverson bio pod pojačanom pažnjom medija zbog stajlinga u kom se pojavio.

Delovalo je da je jedini od zvanica došao bez odela, pojavio se u ležernom izdanju, u majici, ali ne bilo kojoj majci: na njoj je odštapana slika Brajanta sa NBA trofejom iz 2001. godine, iste one kada su Lejkersi u finalu plej-ofa savladali upravo Ajversonove Seventisikserse.

to je bila njegova posveta velikom rivalu.

Bolan je to bio trenutak za jednog od najatraktivnijih igrača lige ikada, možda i najteži, nije se tada moglo preko moćnih Jezerdžija, ali mu nije smetalo da, samo zarad velikog Kobija, ovekoveči taj momenat na majici preko koje su, naravno, dominirale zlatne kajle - njegov zaštitni znak.

 
A post shared by Allen Iverson (@theofficialai3) on

pristetite se i trenutka kada su dva velika igrača odigrala prvi put jedan protiv drugog pre 21 godinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA