≫ 

Partizan izgubio bitku protiv Vujoševića: Duško dobio spor i čeka 113.000 evra!

Partizan sve više opterećen isplatom zaostalih dugovanja

Nekadašnji trener Partizana i miljenik Grobara, Duško Vujošević tužio je KK Partizan i na sudu dobio spor.

Šta je, bre, Purgeri, dođite na piće, šta se šunjate? Duda Ivković otkrio nepoznate detalje o silasku Hrvata s postolja 1995. i njihovom iskradanju iz hotela

Sinoć je u Sportskom dnevniku RTS-a, ovu vest potvrdio direktor Partizana, Ostoja Mijailović.

- Vujošević je u sredu obavestio Partizan da je dobio spor na BAT-u. Treba da mu se plati 113.000 evra. Dao je rok Partizanu da se u narednih sedam dana uplati novac ili će dati spor BAT-u, koji će blokirati klub da ne može da registruje igrače.

- Mislim da je Vujošević obeležio jedan deo istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilen gajtan klubu oko vrata. Na pretnju koju je uputio u sredu gledam kao meru upozorenja na naplatu. Moram da mu odgovorim da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati dug. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu kojima to može da se plati.

Za razliku od Vujoševića, koji će svoja potraživanja pokušati da naplati preko suda, doskorašnji trener Miroslav Muta Nikolić oprostio je svom bivšem klubu dve plate po odlasku iz kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA