Kome je predsednik Partizana poslao poruku? Imamo mnogo neprijatelja iz suprotnog tabora, ali ništa me neće uplašiti! (FOTO)

Ostoja Mijailović ističe da klub treba da se suoči sa problemima i da je crno-belima potrebna dobra atmosfera

  • 14

Partizan je promovisao kalendar za 2018. godinu, a tom prilikom je prvi čovek kluba iz Humske, Ostoja Mijailović, istakao da je potrebno da svi u klubu pokažu jedinstvo kako bi se rešili mnogobrojni problemi.

>>> Partizan raskinuo ugovor sa jednim igračem!

- Zahvalio bih se igračima koji se bore da opravdaju naša očekivanja, kao i svim ostalim ljudima iz kluba. Neću govoriti o problemima Partizana, ali moramo da se suočimo sa njima. Treba nam dobra atmosfera, jak Partizan. Obećavam da me ništa neće uplašiti, mada imamo dosta neprijatelja iz suprotnog tabora. U ovim trenucima moramo pokazati jedinstvo - rekao je Mijailović na promociji kalendara crno-belih.

Jedan od finansijskih obaveza je i to što je najtrofejniji trener Partizana u istoriji Duško Vujošević dobio spor na sudu protiv crno-belih i dao im rok od sedam dana da mu se isplati dug od 113.000 evra.

Na novogodišnjem koktelu koji je Partizan organizovao u baru "Wurst Platz" bili su igrači, stručni štab, rukovodstvo i prijatelji kluba.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    21. decembar 2017 | 18:35

    Protivnike je partizan sam stvorio. Bili su bezobrazni, prepotentni.. Otimali od drugih, zatvarali druge.. Sada im je došao kraj. Karma.. Sve se vratilo pa sad jedu sami sebe (Vujošević)

  • Cubaka

    21. decembar 2017 | 20:18

    "Kome je predsednik Partizana poslao poruku"? Verovatno sebi i svojima jer veci im neprijatelj od sebe samih ne treba. Nije im valjda Covic ispraznio racun.

  • Subotica

    21. decembar 2017 | 18:19

    Kad ste osvajali prvenstva gepekovanjem bilo vam je dobro . Proslo je to vreme komsije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA