Orlandova "bolnica" sve punija: Crnogorski centar dva meseca van terena

U meču sa Vašingtonom Vučević doživeo povredu zbog koje će odsustvovati 6 do 8 nedelja

  • 0

Centar Orlanda Nikola Vučević doživeo je prelom kosti leve šake zbog čega je već podvrgnut operaciji i očekuje ga pauza od šest do osam nedelja.

Crnogorski košarkaš je pretrpeo prelom metakarpalne kosti tokom subotnje utakmice Orlanda sa Vašingtonom sredinom prve četvrtine i tako se pridružio trojici povređenih saigrača.

- U mom timu nikada nije bilo toliko povređenih igrača. I većina ih je na dužem bolovanju. Ovo je tužno. Povrede nas jednostavno prate - rekao je Vučević.

>>>Srbi se baš zaigrali u NBA: Jokić patosirao Grina i srušio šampiona, Bogdan gađao bez greške, Teodosićeva idealna prva četvrtina (VIDEO)

Jedan od najboljih igrača Orlanda ove sezone u proseku beleži 17.8 poena, 9.6 skokova i 3.4 asistencije, pa će se njegov izostanak itekako osetiti na učinku Medžika.

Orlando se trenutno nalazi na 13. mestu Istočne konferencije sa 11 pobeda i 23 poraza, ali mnogo više brinu brojne povrede u ekipi.

Pre Vučevića, na pauzu zbog povreda morali su Evan Furnije, Aron Gordon i Terens Ros.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA