≫ 

NBA Zvezda: Duel sa Armanijem 82. meč u 2017. godini! Može li pobedom da zatvori uspešnu godinu?

Utakmica Armani Exchange – Crvena zvezda mts igra se u petak u "Mediolanum Forumu” od 20.45 časova

  • 3

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak su savladali Mega Bemaks u Sremskoj Mitrovici u okviru ABA lige, i prema rečima jednog od najiskusnijih igrača Milka Bjelice, nakon izuzetno teškog rasporeda, imali su dovoljno vremena da se pripreme za duel sa italijanskim predstavnikom:

Trener crveno-belih Dušan Alimpijević kaže da je ekipa Armanija mnogo bolja nego što to govori njihov položaj na tabeli:

- Posle serije dobrih treninga i perioda oporavka očekuje nas gostovanje u Milanu. Konkretno protiv Mega Bemaksa odigrali smo utakmicu u kojoj smo izašli iz punog treninga, čak i pod određenim upalama – smišljeno, kako smo i želeli.

Foto: A. Nalbantjan

- Za Armani je karakteristično da je to ekipa koja ide trenutno ispod svojih očekivanja koje su imali na početku sezone. To sudim na osnovu toga kako je formiran tim, stručni štab i koliko je novca uloženo u sastav. Verujem da će do kraja sezone učiniti sve da uđu u borbu za prvih osam mesta jer za to realno imaju kapacitet u sjajnom igračkom kadru.

- Njihov sastav čine vrsni individualci poput Endrua Gaudloka, Vladimira Micova, Džordana Tiodora... što dovoljno govori o njihovim ambicijama i kvalitetu.Njihov tim je u potpunosti poprimio italijanski stil igre uprkos tome što je sačinjen od internacionalaca.

Foto: A. Nalbantjan

- Karakteristiše ih igra u tranziciji, puno dobrih rešenja u prvih deset sekundi napada i moramo da učinimo sve da iskontrolišemo njihovu igru u tranziciji-  rekao je Alimpijević.

Utakmicom u Milanu, koja će biti 82. zvanična takmičarska u kalendarskoj 2017.godini. KK Crvene zvezda mts "spušta zavesu” na uspešnu godinu.

Nova, što se tiče utakmica počinje već 2.januara duelom sa Petrol Olimpijom u okviru ABA lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    28. decembar 2017 | 13:10

    Nije Zvezda Nba,Partizan je Nba ima prosek primljenih koseva kao vecina timova iz Nba lige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA