Kajri dobio bitku, a Tomas ovacije Bostona: Džejms dao zabrinjavajuću izjavu o Kavsima posle poraza! (VIDEO)

Ne prija Kralju što mu tim još nema identitet

  • 1

Košarkaši Bostona nadigrali su Klivlend sa 102:88, iako je Kajri Irving sveden na 11 poena i devet skokova.

Rozije je poneo najveći teret meča sa 20 poena, Smart je ubacio 15, dok je Lbron Džejms imao 19 poena, sedam skokova i šest asistencija.

Nismo videli Ajzeu Tomasa na parketu, ovaj meč je pauzirao i  tek se sprema da značajnije doprinese igri Kavsa, ali je kao bivši igrač Seltiksa doživeo lepe ovacije tokom tajm-auta u prvom poluvremenu.

Klivlend je bio daleko od prepoznatljivog nivoa, što je Boston kaznio, u centru pažnje su bili Lebron i Kajri, kao bivši tandem.

- Slušajte, oni su igrali na visokom nivou večeras, ekstremno dobro igraju na svom terenu, na strani su dobri. Dobro su nas isprašili večeras - rekao je Džejms posle utakmice.

I zaista, ključ pobede su držala dva rezervna spoljna igrača, Rozije i Smart sa 35 zajedničkih poena, Kavsi su ubacili osam trojki, čime su prekinuli niz od čak 26 mečeva sa barem 10 trojki na meču, što je bio treći najduži NBA niz.

- Ne znam ko smo i šta ćemo biti dok ne dobijemo Ajzeu Tomasa u kontinuitetu. Nismo igrali dobro do sada, pa pokušavamo da se pronađemo. Biće to u redu - poručio je Lebron za kraj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ReNo

    4. januar 2018 | 11:41

    Zapadna konferencija kao i obicno,paklena..Medjutim i istok se budi..Voleo bih finale konferencije Boston-Klivlend,pa da puca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA