Povreda Teodosića? Nije dobro...

Trener Klipersa Dok Rivers suočen sa velikim kadrovskim poteškoćama, nije optimista kada je reč o situaciji sa našim igračem

  • 1

Nije poraz od Oklahome ono što remeti mir u svlačionici Klipersa, već povrede koje se nižu kao na traci ove sezone i desetkuju ekipu Doka Riversa.

>>> Teodosića opet muči stopalo, igrao samo devet minuta, video je moćnog Vestbruka (VIDEO)

Nova Teodosićeva zabrinjava.

Srpski plej igrao je samo devet minuta protiv Tandera, napustio je parket zbog bolova u stopalu, istog onog zbog kog je propustio dobar deo sezone. U pitanju je Plantarni Fascitis, odnosno upala plantarne fascije, koja pravi Milošu ozbiljne probleme.

Remeti planove i treneru Klipersa Doku Riversu koji je već bez "bekap" opcije na mestu pleja Patrika Beverlija za koga je sezona završena, te Danila Galinarija, ali i Ostina Riversa, pa je jasno da je sa gubitkom Teodosića (za sada se ne zna na koliko vremena), spoljna linija ekipe, najblaže rečeno, osakaćena.

Rivers je posle meča govorio o povredi srpskog plejmejkera, i nije optimista.

- Pratimo Miloševu situaciju dan za dan. Sutra ćemo znati više posle detaljnih pregleda, ali ne izgleda mi dobro da budem iskren - rekao je Rivers novinarima.

Klipersi nemaju kud, već sutra igraju protiv Golden Stejta, pa protiv Atlante, a onda će još jednom podeliti megdan sa šampionima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    5. januar 2018 | 11:07

    Od pocetka se znalo da on nije fizicki spreman za nba i taj ritam ne moze da isprati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA